Το trailer του Summer Game Fest ανεβάζει το “hype” για το gaming καλοκαίρι που ξεκινάει!

Το Summer Game Fest ξεκινάει την Παρασκευή
03 Ιουνίου 2024 16:58
Το trailer του Summer Game Fest ανεβάζει το “hype” για το gaming καλοκαίρι που ξεκινάει!

Η αντίστροφη μέτρηση για το gaming καλοκαίρι έχει ήδη ξεκινήσει και ο γνωστός παρουσιαστής, Geoff Keighley, έδωσε στη δημοσιότητα το trailer για το Summer Game Fest.

Η εκδήλωση ξεκινάει αυτή την Παρασκευή και όπως φαίνεται θα είναι γεμάτη με παιχνίδια και ανακοινώσεις. Στο βίντεο, το οποίο διαρκεί περίπου δύο λεπτά, βλέπουμε γρήγορα πλάνα από τίτλους που έχουν ήδη ανακοινωθεί/κυκλοφορήσει, αλλά φυσικά δε θα λείπουν και οι εκπλήξεις.

Πιο συγκεκριμένα, στο trailer παρελαύνουν παιχνίδια όπως το Shadow of Erdtree του Elden Ring, από το Hellblade 2, το Helldivers 2, το Star Wars παιχνίδι που ετοιμάζει η Ubisoft, το επερχόμενο Astro Bot του PlayStation και πολλά άλλα.

Δείτε το trailer παρακάτω:

Την Παρασκευή ξεκινάει το Summer Game Fest! Μια ματιά στο τι έρχεται…Αυτό είναι το trailer που ετοίμασα…Γιορτάζοντας τα παιχνίδια που ήρθαν το 2024, αλλά και αυτά που έρχονται.

Το εναρκτήριο σόου του Summer Game Fest 2024 έχει δρομολογηθεί για την Παρασκευή 7 Ιουνίου στις 11:59 μ.μ. ώρα Ελλάδος. Το event αυτό θα παρουσιάσει φυσικά Geoff Keighley και αναμένεται να φιλοξενήσει ανακοινώσεις από πολλές ομάδες ανάπτυξης και publishing εταιρίες. Μεταξύ άλλων, στην λίστα των συνεργαζόμενων εταιριών που αποκαλύφθηκε πρόσφατα βρίσκεται η 2K Games, η Bandai Namco, η Capcom, η Electronic Arts, το PlayStation, η SEGA, η Ubisoft, το Xbox και πολλοί ακόμη κολοσσοί του κλάδου.

Και φέτος η ομάδα των Unboxholics θα κάνει φυσικά το ταξίδι στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και θα παρευρεθεί στο Summer Game Fest του Geoff Keighley. Μπορείτε, λοιπόν, να περιμένετε κάλυψη με ειδικά podcasts, όλες τις ειδήσεις άμεσα και έγκυρα στο Unboxholics.com, υλικό απευθείας από το Λος Άντζελες, hands-on με άκρως αναμενόμενα παιχνίδια και διάφορες αποκλειστικότητες.