Τεράστια έκπτωση για δύο πασίγνωστα και καλά παιχνίδια από το σύμπαν του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών!

Τα Shadow of Mordor και Shadow of War
26 Μαΐου 2024 17:34
Τεράστια έκπτωση για δύο πασίγνωστα και καλά παιχνίδια από το σύμπαν του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών!

Οι προσφορές στο Steam συνεχίζονται και αυτή τη φορά η Warner Bros. Games έχει βάλει σε έκπτωση παιχνίδια από το σύμπαν του Τόλκιν. Πρόκειται για το Spring in the Shire WB Games Sale, στο οποίο θα βρείτε τίτλους από τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών και όχι μόνο.

Μία αξιοσημείωτη προσφορά, όμως, είναι το Middle-Earth: The Shadow Bundle, το οποίο κοστίζει αρχικά 69.99 ευρώ, αλλά για λίγες ημέρες ακόμα μπορεί να γίνει δικό σας με 6.99 ευρώ. Πρόκειται για ένα πακέτο που προσφέρει τα δύο -πασίγνωστα- βασικά παιχνίδια της Monolith Productions, τα Shadow of Mordor και Shadow of War.

Να σας πούμε κάπου εδώ, ότι το The Shadow Bundle προσφέρει εκτός από τα βασικά παιχνίδια και όλα τα DLCs που είχαν κυκλοφορήσει. Το Shadow of Mordor Game of the Year Edition και το Shadow of War: Definitive Edition.

Όσον αφορά το Shadow of War: Definitive Edition, το πακέτο περιλαμβάνει τα Desolation of Mordor και Blade of Galadriel Story Expansions, καθώς και τα Slaughter Tribe και Outlaw Tribe Nemesis Expansions.

Βρείτε το Middle-Earth: The Shadow Bundle πατώντας εδώ.

Για την ιστορία, το Middle-earth: Shadow of Mordor κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2014 λαμβάνοντας εξαιρετικές κριτικές με περισσότερα από 50 βραβεία συμπεριλαμβανομένων των Game of the Year, Best Action Game και Most Innovative Game.