Αντίστροφη μέτρηση για το Summer Game Fest 2024 – Μάθαμε το πρώτο παιχνίδι που θα παρουσιαστεί

Λίγες ημέρες απομένουν
24 Μαΐου 2024 23:45
Αντίστροφη μέτρηση για το Summer Game Fest 2024 – Μάθαμε το πρώτο παιχνίδι που θα παρουσιαστεί

Και επίσημα η αντίστροφη μέτρηση για το Summer Game Fest 2024 ξεκινά, με τον επίσημο λογαριασμό της διοργάνωσης να επισημαίνει πως απομένουν πλέον μόνο δύο εβδομάδες.

Συγκεκριμένα, το εναρκτήριο σόου του Summer Game Fest 2024 έχει δρομολογηθεί για την Παρασκευή 7 Ιουνίου στις 11:59 μ.μ. ώρα Ελλάδος. Το event αυτό θα παρουσιάσει φυσικά Geoff Keighley και αναμένεται να φιλοξενήσει ανακοινώσεις από πολλές ομάδες ανάπτυξης και publishing εταιρίες. Μεταξύ άλλων, στην λίστα των συνεργαζόμενων εταιριών που αποκαλύφθηκε πρόσφατα βρίσκεται η 2K Games, η Bandai Namco, η Capcom, η Electronic Arts, το PlayStation, η SEGA, η Ubisoft, το Xbox και πολλοί ακόμη κολοσσοί του κλάδου.

Μάλιστα, ήδη ξέρουμε για ένα παιχνίδια που θα παρουσιαστεί. Ειδικότερα, λίγο από το χρόνο θα δανειστούν οι Katsura Hashino και Shigenori Soejima της ATLUS, για να δείξουν ζωντανά το επερχόμενο νέο IP του λατρεμένου στούντιο, το Metaphor: ReFantazio.

Και φέτος η ομάδα των Unboxholics θα κάνει φυσικά το ταξίδι στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και θα παρευρεθεί στο Summer Game Fest του Geoff Keighley. Μπορείτε, λοιπόν, να περιμένετε κάλυψη με ειδικά podcasts, όλες τις ειδήσεις άμεσα και έγκυρα στο Unboxholics.com, υλικό απευθείας από το Λος Άντζελες, hands-on με άκρως αναμενόμενα παιχνίδια και διάφορες αποκλειστικότητες.

Τέλος, μπορείτε να βρείτε το πρόγραμμα με όλα τα επιβεβαιωμένα events που θα πραγματοποιηθούν στο γενικότερο πλαίσιο του Summer Game Fest 2024 στον αναλυτικό μας οδηγό πατώντας εδώ.