Σε προσφορά σχεδόν όλα τα The Elder Scrolls παιχνίδια της Bethesda

Στο Steam
24 Μαΐου 2024 09:57
Σε προσφορά σχεδόν όλα τα The Elder Scrolls παιχνίδια της Bethesda

Οι προσφορές στο Steam συνεχίζονται και αυτή τη φορά τρέχουν εκπτώσεις σε ένα από τα μεγαλύτερα gaming franchises στην ιστορία, που ανήκει φυσικά στην Bethesda. Όπως διαβάσατε και από τον τίτλο, τα The Elder Scrolls έχουν δει μια μεγάλη έκπτωση στο Steam που μάλλον αξίζουν την προσοχή σας.

Αναλυτικότερα, το The Elder Scrolls Online βρίσκεται -70% και μπορεί να γίνει δικό σας με 5.99 ευρώ από 19.99 ευρώ που κόστιζε αρχικά. Επίσης, σε έκπτωση βρίσκεται και το The Elder Scrolls V: Skyrim Anniversary Edition, το οποίο ανέρχεται στα 9.99 ευρώ από 19.99.

Ωστόσο, αν δεν θέλετε αυτό το πακέτο του Skyrim, υπάρχει και η Special Edition στα 7.99 ευρώ, αλλά και η VR έκδοση στα 14.99 ευρώ. Μειωμένη τιμή έχει και το The Elder Scrolls III Morrowind Game of the Year Edition και από 14.99 ευρώ που κοστίζει μπορεί να γίνει δικό σας με μόλις 3.74 ευρώ.

Επίσης, ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του franchise, το The Elder Scrolls IV: Oblivion Game of the Year Edition κοστίζει πλέον 2.99 ευρώ στο Steam.

Μπορείτε να βρείτε όλες τις προσφορές πατώντας εδώ.

Εκπτώσεις έχουν δει και διάφορα DLC’s του The Elder Scrolls Online, αλλά και τα επίσημα Soundtracks των παιχνιδιών.

Οι προσφορές όλων των παιχνιδιών θα ολοκληρωθούν στις 30 Μαΐου. Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.