Πώς θα είναι το PlayStation σε δέκα χρόνια; Η Sony αποκάλυψε ένα πρώτο concept (ΒΙΝΤΕΟ)

Το φορητό που τράβηξε πάνω του τα βλέμματα
23 Μαΐου 2024 16:17
Πώς θα είναι το PlayStation σε δέκα χρόνια; Η Sony αποκάλυψε ένα πρώτο concept (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Sony μόλις πραγματοποίησε το ετήσιο εταιρικό event της, στο οποίο αυτή τη χρονιά παρουσίασε το μακροπρόθεσμα όραμά της για την ψυχαγωγία, δίνοντας μια γεύση για το πώς βλέπει τα πράγματα σε 10 χρόνια από τώρα, χάρη στις τεχνολογικές εξελίξεις που έρχονται.

Συγκεκριμένα, ο κολοσσός της τεχνολογίας, του gaming και του κινηματογράφου έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα βίντεο που παρουσιάζει διάφορες φουτουριστικές συσκευές, από VR/AR γυαλιά, τραπέζια αφής, ιδιαίτερα smartphones μέχρι αυτό που τράβηξε πάνω του τα βλέμματα των περισσότερων, μια φορητή gaming συσκευή!

Το φορητό αυτό δείχνει πώς φαντάζεται η Sony το PlayStation σε δέκα χρόνια από τώρα και θα μπορούσε να πει κανείς ότι μοιάζει με το PlayStation Portal. Έχει μια μεγάλη οθόνη που είναι σα να αιωρείται για να μην βαραίνει τα χέρια του χρήστη, ενώ το χειριστήριο έχει έναν διάφανο δίσκο στο κέντρο του και στις δύο χειρολαβές του υπάρχουν μοχλοί και κάτι σαν επιφάνειες αφής.

Επίσημη περιγραφή του βίντεο αναφέρει:

Σε δέκα χρόνια από τώρα θα ζούμε σε έναν πολυεπίπεδο κόσμο όπου η φυσική και η εικονική πραγματικότητα θα επικαλύπτονται χωρίς όρια. Αν η Sony, ως εταιρία δημιουργικής ψυχαγωγίας, γεμίσει τον κόσμο με νέα Kando σε αυτό το μέλλον, τι είδους βιωματική αξία θα προσφέρουμε για να το κάνουμε να συμβεί αυτό;

Για να διερευνήσουμε αυτό το ερώτημα, πραγματοποιήσαμε μια άσκηση δημιουργίας πρωτοτύπων με το concept “Creative Entertainment Vision”. Οραματιζόμενοι, λοιπόν, μέσα από τον φακό της δημιουργικότητας και της τεχνολογίας της Sony, εδώ παρουσιάζουμε το μέλλον ως προέκταση της σημερινής μας ζωής.

Παρακάτω μπορείτε να το δείτε το ιδιαίτερο φορητό σε μια στατική εικόνα, ενώ ακολουθεί και το εν λόγω βίντεο: