PlayStation: Έρχονται οι μεγαλύτερες εκπτώσεις της χρονιάς

Σύμφωνα με νέα διαρροή
22 Μαΐου 2024 22:31
PlayStation: Έρχονται οι μεγαλύτερες εκπτώσεις της χρονιάς

Κάθε χρόνο, στις αρχές του καλοκαιριού, η Sony πραγματοποιεί τα Days of Play. Πρόκειται για μια από τις πιο αξιοσημειώτες εκπτωτικές καμπάνιες του PlayStation.

Όπως συμβαίνει και στο Black Friday, οι gamers μπορούν να βρουν σε μειωμένες τιμές παιχνίδια τόσο στο PlayStation Store όσο και στα συνεργαζόμενα φυσικά καταστήματα για retail αντίτυπα. Παράλληλα, συνήθως κατά τη διάρκεια των Day of Play υπάρχουν και προσφορές σε PlayStation hardware, όπως τα DualSense χειρηστήρια, αλλά και σε υπηρεσίες. Για παράδειγμα, το 2020 η Sony είχε μειώσει κατά 30% τα πακέτα συνδρομής στο PlayStation Plus, ενώ πέρυσι οι προσφορές στις συνδρομές είχαν αγγίξει το 25%.

Τα Days of Play αναμένεται, λοιπόν, να επιστρέψουν και το 2024, σύμφωνα με τον εξαιρετικά αξιόπιστο leaker/dataminer ‘billbil-kun’, ο οποίος τους τελευταίους μήνες φέρνει διαρκώς στα φώτα της δημοσιότητας έγκυρες πληροφορίες για τα σχέδια του PlayStation και όχι μόνο. Όσον αφορά τις ημερομηνίες, τα Days of Play 2024 αναμένεται να ξεκινήσουν στις 29 Μαΐου και να ολοκληρωθούν στις 12 Ιουνίου.

Για την ιστορία, η Sony συνδυάζει συνήθως την έναρξη των Days of Play εκπτώσεων με τις καλοκαιρινές της παρουσιάσεις. Αν λάβουμε λοιπόν υπόψη και τις υπόλοιπες φήμες που ακούγονται τελευταία, δεν είναι απίθανο στο τέλος του Μαΐου να δούμε και κάποιο PlayStation Showcase ή State of Play.