Τα Kingdom Hearts έρχονται επιτέλους στο Steam

Οι fans το ζητούσαν εδώ και χρόνια και πλέον είναι επίσημο
21 Μαΐου 2024 19:34
Τα Kingdom Hearts έρχονται επιτέλους στο Steam

Οι fans ζητούσαν εδώ και χρόνια μία συγκεκριμένη gaming σειρά της Square Enix να προστεθεί στο Steam. Ο λόγος γίνεται για τα Kingdom Hearts, με την ιαπωνική εταιρία να ανακοινώνει τώρα ότι τίτλοι της σειράς θα προστεθούν στην πλατφόρμα της Valve σύντομα.

Πιο συγκεκριμένα, από τις 13 Ιουνίου, το Steam θα υποδεχθεί τα Kingdom Hearts HD 1.5 + 2.5 ReMIX, Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue, Kingdom Hearts III + Re Mind DLC, αλλά και το Kingdom Hearts Integrum Masterpiece.

Η Square Enix αποκάλυψε ότι το Kingdom Hearts HD 1.5 + 2.5 ReMIX θα έρθει με αναβαθμισμένα γραφικά και καλύτερα textures, ενώ όσοι αγοράσουν το Kingdom Hearts III με το DLC του ή το “Integrum Masterpiece bundle” θα λάβουν εντελώς δωρεάν και ένα Keyblade για τον Sora που το ονομάζει Dead of Night.

Το Kingdom Hearts Integrum Masterpiece θα είναι ένα πακέτο που θα περιλαμβάνει όλα τα παραπάνω παιχνίδια. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα πατώντας εδώ.

Για την ιστορία, το Kingdom Hearts έκανε την εμφάνισή του το 2002 στο PlayStation 2, ενώ έχει δει δύο sequels και αρκετά spin-offs σε διάφορες πλατφόρμες. Η Square Enix ανακοίνωσε πριν από μερικά χρόνια ότι εργάζεται στο Kingdom Hearts 4 δίνοντας στη δημοσιότητα ένα μικρό teaser, αλλά έκτοτε παρέμεινε σιωπηλή.

Τα Kingdom Hearts υπήρχαν στο PC αλλά ήταν αποκλειστικά στο Epic Games Store, αλλά αυτό πλέον αλλάζει, αφού οι παίκτες θα μπορούν να τα αγοράσουν και στο Steam από τις 13 Ιουνίου.