Η 2K θα αποκαλύψει σύντομα το νέο παιχνίδι ενός τεράστιου και σημαντικού franchise της

Θα το δούμε αυτόν τον Ιούνιο
17 Μαΐου 2024 11:32
Η 2K θα αποκαλύψει σύντομα το νέο παιχνίδι ενός τεράστιου και σημαντικού franchise της

Εχθές σάς ενημερώσαμε με σχετικό άρθρο, ότι περισσότερες από 55 εταιρίες θα παρευρεθούν στο φετινό Summer Game Fest. Μία από αυτές θα είναι και η 2K, η οποία όπως μαθαίνουμε τώρα, θα αποκαλύψει εκεί ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, η 2K Games θα ανακοινώσει και μάλλον θα παρουσιάσει το νέο παιχνίδι από ένα τεράστιο και λατρεμένο franchise της στις 7 Ιουνίου. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, παλιότερα είχε γίνει γνωστό ότι η εταιρία έχει στα σκαριά ένα νέο BioShock παιχνίδι, αλλά και έναν νέο τίτλο από τη σειρά Mafia.

Έτσι, οι περισσότεροι πιστεύουν ότι θα ανακοινωθεί κάποιο παιχνίδι από αυτές τις δύο πασίγνωστες και σημαντικές σειρές. Η ομάδα ανάπτυξης, Hangar 13, είχε επιβεβαιώσει παλιότερα ότι εργάζεται σε ένα νέο Mafia δηλώνοντας μεταξύ άλλων ότι απέχει ακόμα πολλά χρόνια από την κυκλοφορία του.

Ωστόσο, τον Δεκέμβριο του 2019 η 2K είχε επίσης αποκαλύψει ότι είχε ξεκινήσει να εργάζεται σε ένα νέο κεφάλαιο από το BioShock franchise της, αν και έκτοτε δεν υπήρξαν πολλές πληροφορίες.

Οι πληροφορίες για το νέο BioShock είναι λίγες, αλλά ξέρουμε ότι ο Jonathan Pelling, ο οποίος ήταν σχεδιαστής στο αρχικό παιχνίδι, αναλαμβάνει το σχεδιασμό και στο νέο κεφάλαιο.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.