ΦΗΜΗ: Η Sony ετοιμάζει ένα Horizon παιχνίδι που μάλλον δεν περιμένατε

Μια αναπάντεχη συνεργασία
16 Μαΐου 2024 18:05
ΦΗΜΗ: Η Sony ετοιμάζει ένα Horizon παιχνίδι που μάλλον δεν περιμένατε

Το PlayStation φαίνεται πως έχει μεγάλα σχέδια για το Horizon franchise και έτσι πέρα από το sequel Horizon 3 που είναι πρακτικά βέβαιο ότι ετοιμάζει, έχει στα σκαριά και ένα ακόμη πολύ ενδιαφέρον spin-off. Συγκεκριμένα, η Sony συνεργάζεται με την LEGO για το LEGO Horizon Adventures!

Η αποκάλυψη έγινε μέσα από ένα δημοσίευμα του Insider Gaming από τον αξιόπιστο ρεπόρτερ Tom Henderson, το οποίο βασίζεται σε πληροφορίες του ίδιου, αλλά και του leaker ‘Kurakasis’ που σκαλίζει τις βάσεις δεδομένων για εμπορικά σήματα που καταχωρούν οι εταιρίες.

Αρχικά ο ‘Kurakasis’ έκανε γνωστό ότι η Sony και η LEGO σκοπεύουν σύντομα να αποκαλύψουν το παιχνίδι, μέσα από ένα post στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης X. Περισσότερες πληροφορίες ήρθε στη συνέχεια να γνωστοποιήσει ο Henderson, που επισήμανε ότι σύμφωνα με πηγές που γνωρίζουν τι συμβαίνει πίσω από τα παρασκήνια, το LEGO Horizon Adventures θα μοιάζει πολύ με το Horizon Forbidden West. Μάλιστα, επισήμανε ότι θα έχει και ρεαλιστικά γραφικά, με ότι αυτό συνεπάγεται για μια LEGO εμπειρία.

Για την ώρα δεν υπάρχουν πολλές ακόμη πληροφορίες, αλλά το ρεπορτάζ αναφέρει επίσης πως το πρώτο trailer είναι πλέον έτοιμο, εδώ και περίπου ένα μήνα. Κατά πάσα πιθανότητα λοιπόν, μπορούμε να περιμένουμε την επίσημη αποκάλυψη στο επόμενο State of Play ή PlayStation Showcase που η Sony φημολογείται πως ετοιμάζει για το τέλος του μήνα που διανύουμε.

Να σας υπενθυμίσουμε σε αυτό το σημείο πως η Sony φημολογείται ότι ετοιμάζει και ένα Horizon MMO σε συνεργασία με την κορεατική NCSoft, καθώς και ένα remake του αρχικού Horizon Zero Dawn. Παράλληλα, έχει ήδη ανακοινωθεί επίσημα ότι το Horizon θα γίνει και τηλεοπτική σειρά από το Netflix. Επομένως, το μέλλον του IP αναμένεται λαμπρό, με τους fans να έχουν άφθονο περιεχόμενο για να περιμένουν.