Έκτακτη ανακοίνωση: Η Ubisoft ξεκαθαρίζει την κατάσταση για το Assassin’s Creed Shadows μετά τα παράπονα

Για μια σημαντική λεπτομέρεια
16 Μαΐου 2024 17:01
Έκτακτη ανακοίνωση: Η Ubisoft ξεκαθαρίζει την κατάσταση για το Assassin’s Creed Shadows μετά τα παράπονα

Όπως σας ενημερώσαμε, αμέσως μετά την αποκάλυψη του Assassin’s Creed Shadows πριν μερικές ώρες, υπήρξαν αρκετά παράπονα για την “always online” φύση του παιχνιδιού. Συγκεκριμένα, οι παίκτες διαπίστωσαν πως υπάρχει μια σχετική προειδοποίηση τόσο στην ψηφιακή όσο και στην retail έκδοση του τίτλου και έσπευσαν να εκφράσουν τους προβληματισμούς τους στα social media.

Το θέμα πήρε τέτοιες διαστάσεις που η ίδια η Ubisoft αποφάσισε τώρα να ξεκαθαρίσει την κατάσταση με μια έκτακτη ανακοίνωση. Σύμφωνα, λοιπόν, με την επίσημη ανακοίνωση του γαλλικού publishing κολοσσού, το Assassin’s Creed Shadows δεν θα είναι always online. Οι παίκτες θα μπορούν να παίξουν ολόκληρο το campaign χωρίς ενεργή σύνεση στο διαδίκτυο. Βέβαια, για την εγκατάσταση του τίτλου αρχικά, θα χρειαστεί για μια φορά σύνδεση με τους servers της Ubisoft.

Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση:

Γεια σε όλους,

Θέλαμε να μοιραστούμε κάποιες πρώτες πληροφορίες για την επερχόμενη κυκλοφορία του Assassin's Creed Shadows μετά από κάποιες ερωτήσεις που παρατηρήσαμε στην κοινότητα. 

Το Assassin's Creed Shadows δεν θα απαιτεί υποχρεωτική σύνδεση ανά πάσα στιγμή.

Η online σύνδεση θα είναι απαραίτητη για την εγκατάσταση του παιχνιδιού, αλλά θα μπορείτε να παίξετε ολόκληρο το ταξίδι offline και και να εξερευνήσετε την Ιαπωνία χωρίς καμία σύνδεση στο διαδίκτυο.

Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που φέρνουμε επιτέλους το Assassin's Creed στη φεουδαρχική Ιαπωνία στις 15 Νοεμβρίου, όταν το παιχνίδι κυκλοφορήσει και ανυπομονούμε να σας δείξουμε περισσότερα στην πορεία!

-Η ομάδα του Assassin's Creed

Το Assassin's Creed Shadows θα κυκλοφορήσει στις 15 Νοεμβρίου του 2024 αποκλειστικά για τις κονσόλες τρέχουσας γενιάς, PS5, Xbox Series X και Xbox Series S, καθώς και για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.