Σε προσφορά όλα τα Dark Souls στο Steam

Για λίγες ώρες ακόμα
12 Μαΐου 2024 20:25
Σε προσφορά όλα τα Dark Souls στο Steam

Οι προσφορές στο Steam συνεχίζονται και αυτή τη φορά έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε σε μειωμένες τιμές όλα τα Dark Souls της FromSoftware. Αξίζει να αναφερθεί, ότι έχουν δει έκπτωση οι βασικές εκδόσεις των παιχνιδιών, καθώς και τα DLC τους.

Με τίτλο “Dark Souls franchise” sale, οι νέες προσφορές περιλαμβάνουν τα Dark Souls Remastered, Dark Souls II: Scholar of the First Sin και Dark Souls III. Το remaster του πρώτου και εξαιρετικού τίτλου της Fromsoftware κοστίζει αυτή τη στιγμή 19.99 ευρώ από 39.99 ευρώ που ήταν η αρχική του τιμή.

Η Scholar of the First Sin του Dark Souls II, που εκτός από το βασικό παιχνίδι περιέχει και όλο το έξτρα περιεχόμενο από DLCs που είχαν κυκλοφορήσει, κοστίζει και αυτή 19.99 ευρώ από 24.99 που ήταν η αρχική της τιμή.

Επίσης, θα βρείτε και το τελευταίο κεφάλαιο της τριλογίας στα 29.99 ευρώ από 59.99 που κοστίζει κανονικά, ενώ σε έκπτωση υπάρχει και η Deluxe Edition που προσφέρει μεταξύ άλλων και το Season Pass. Αυτή η έκδοση κοστολογείται στα 42.49 ευρώ.

Οι προσφορές έχουν ως εξής:

Dark Souls Remastered – 19.99 ευρώ

Dark Souls II: Scholar of the First Sin – 19.99 ευρώ

Dark Souls III – 29.99 ευρώ

Επίσης, αν έχετε ήδη στην κατοχή σας κάποιο από τα παραπάνω παιχνίδια, αλλά όχι τα DLCs τους, να σας πούμε ότι προσφορά έχουν δει και όλα τα πακέτα επέκτασης ξεχωριστά. Όλες οι εκπτώσεις θα ολοκληρωθούν στις 16 Μαΐου.