Μεγάλη έκπτωση για το πολυβραβευμένο Hades της Supergiant Games

Για το Steam
08 Μαΐου 2024 12:02
Μεγάλη έκπτωση για το πολυβραβευμένο Hades της Supergiant Games

Ελέω της αναπάντεχης κυκλοφορίας του Hades 2, η Supergiant Games έβαλε σε προσφορά και ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που έχει φτιάξει, για να σας προετοιμάσει για το sequel. Ναι, καλά καταλάβατε, το πρώτο Hades έχει δει μια μεγάλη έκπτωση αυτή τη στιγμή στο Steam, η οποία θα κρατήσει μέχρι και τις 13 Μαΐου.

Πιο συγκεκριμένα, το rogue-like παιχνίδι της εταιρίας κοστίζει κανονικά 24.50 ευρώ στο Steam, αλλά για λίγες μέρες ακόμα θα έχετε τη δυνατότητα να το αποκτήσετε με μόλις 8.33 ευρώ. Πρόκειται για μία έκπτωση της τάξεως του -66%.

Το Hades είναι το πιο επιτυχημένο παιχνίδι της Supergiant Games, η οποία ομάδα είναι υπεύθυνη για τα εξίσου επιτυχημένα παιχνίδια, Bastion, Transistor και Pyre. Το παιχνίδι κυκλοφόρησε αρχικά το 2020 γνωρίζοντας μεγάλη εμπορική επιτυχία, ενώ είχε λάβει και διθυραμβικά σχόλια από κοινό και κριτικούς.

Μπορείτε να το βρείτε από το Steam πατώντας εδώ.

Διαβάστε την άποψή μας για το Hades από εδώ.

Για την ιστορία, το Hades κουβαλάει στις πλάτες του πολλά βραβεία όπως αυτό του Καλύτερου Indie Παιχνιδιού και του Καλύτερου Action παιχνιδιού από τα The Game Awards, ενώ παράλληλα είχε κερδίσει πέντε συνολικά βραβεία από τα DICE Awards, συμπεριλαμβανομένου και αυτό του Game of the Year. Επιπροσθέτως κέρδισε τρία βραβεία στα Game Developers Choice Awards και πέντε BAFTA.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι το Hades βρίσκεται αυτή τη στιγμή διαθέσιμο και σε PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series X|S, Nintendo Switch και PC και έχει Metacritic 93/100.