Θετικές κριτικές του Rock Band 4 στο Amazon από υπάλληλους της Harmonix

Η εταιρία παραδέχεται το λάθος της
23 Οκτωβρίου 2015 14:04
Θετικές κριτικές του Rock Band 4 στο Amazon από υπάλληλους της Harmonix

Χρήστες του Reddit, ανέφεραν πριν λίγες μέρες ότι στο Amazon κυκλοφόρησαν ορισμένες ύποπτες κρίτικες "πέντε αστέρων" για το Rock Band 4 της Harmonix και όπως όλα δείχνουν το θέμα πήρε αρκετή διάσταση. Σήμερα, η ίδια η εταιρία παραδέχτηκε ότι κάποιες από αυτές τις κριτικές γράφτηκαν από δικούς της υπαλλήλους και ότι έχει ήδη ξεκινήσει διαδικασίες για να λύθει η παρεξήγηση.

"Η Harmonix έχει ξεκαθαρίσει την πολιτική της στα θέματα σύνταξης κριτικών από εμάς για τα ίδια μας τα προϊόντα και έτσι ζητήσαμε από το Amazon να προσθέσει στις επίμαχες κριτικές τα ονόματα των αντίστοιχων υπαλλήλων ή να τις διαγράψει τελείως. Σε καμία περίπτωση οι υπάλληλοί μας δεν είχαν κακές προθέσεις αλλά δεν συμφωνούμε με τέτοιες ενέργειες. Ευχαριστούμε την κοινότητα για το feedback και τους fans, των οποίων την γνώμη λαμβάνουμε πολύ στα σοβαρά."

Σε κάποιες από τις κριτικές, οι υπογράφοντες-υπάλληλοι πρόσθεσαν τα κατάλληλα σχόλια ώστε να αιτιολογήσουν τη θέση τους. Σε ένα από αυτά, ο Project Manager της Harmonix, Matthew Nordhaus παραδέχεται ότι δουλεύει για την εταιρία, αλλά τονίζει πως ακόμα κι αν δεν ίσχυε κάτι τέτοιο, η αξιολόγησή του θα παρέμενε η ίδια -στα πέντε αστέρια-. Πρόκειται όπως λέει για ένα ευχάριστο μουσικό τίτλο, που απευθύνεται σε όλη την οικογένεια και σε φίλους που θέλουν να περάσουν ευχάριστα την ώρα τους όλοι μαζί.

Το Rock Band 4 κυκλοφόρησε στις 6 Οκτωβρίου για PS4 και Xbox One.