Το επόμενο παιχνίδι της Remedy μετά το Alan Wake 2 είναι στα τελευταία στάδια ανάπτυξής του

Όχι, δεν είναι το Control 2
30 Απριλίου 2024 23:53
Το επόμενο παιχνίδι της Remedy μετά το Alan Wake 2 είναι στα τελευταία στάδια ανάπτυξής του

Το Alan Wake 2 κυκλοφόρησε από την Remedy Entertainment πριν από λίγους μήνες, όμως η εταιρία έχει ήδη το επόμενό της παιχνίδι στα τελευταία στάδια ανάπτυξης.

Γνωρίζουμε ήδη ότι η Remedy έχει στα σκαριά διάφορα projects, όπως είναι το Control 2 και τα remakes των Max Payne, ωστόσο, κατά τη διάρκεια των πιο πρόσφατων οικονομικών αποτελεσμάτων της ανακοίνωσε ότι ένα από τα πολλά projects της ετοιμάζεται. Ο λόγος γίνεται για το “Project Condor”, το οποίο μάθαμε ότι είναι τώρα σε πλήρη ανάπτυξη και πιο συγκεκριμένα στα τελευταία στάδιά του πριν κυκλοφορήσει.

Η εταιρία επισήμανε ότι έχουν γίνει πολλά playtests στο παιχνίδι και ο βασικός κορμός του είναι συναρπαστικός φέρνοντας κάτι νέο για τη Remedy. Το Condor είναι ένα spin-off multiplayer που λαμβάνει χώρα στο σύμπαν του Control.

Η Remedy σημείωσε ότι το Control 2 που έχει την κωδική ονομασία Heron βρίσκεται προς το τέλος του proof-of-concept, ενώ τα remakes των Max Payne είναι στο στάδιο ετοιμότητας για να μπουν σε παραγωγή. Η Remedy λέει ότι τα remakes αυτά, τα οποία ανακοινώθηκαν το 2022, θα μπούν σε παραγωγή στο δεύτερο μισό του 2024.

Τα remakes των Max Payne παιχνιδιών έχουν το ίδιο budget με αυτό του Alan Wake 2

Τέλος, η Remedy αποκάλυψε ότι αγόρασε τα δικαιώματα του Control franchise από την 505 Games τον περασμένο Φεβρουάριο για 17 εκατομμύρια ευρώ. Τον Φεβρουάριο μάθαμε επίσης ότι ο Alan Wake 2 πούλησε 1,3 εκατομμύρια μονάδες.