Το Alan Wake 2 κυκλοφόρησε από την Remedy Entertainment πριν από λίγους μήνες, όμως η εταιρία έχει ήδη το επόμενό της παιχνίδι στα τελευταία στάδια ανάπτυξης.
Γνωρίζουμε ήδη ότι η Remedy έχει στα σκαριά διάφορα projects, όπως είναι το Control 2 και τα remakes των Max Payne, ωστόσο, κατά τη διάρκεια των πιο πρόσφατων οικονομικών αποτελεσμάτων της ανακοίνωσε ότι ένα από τα πολλά projects της ετοιμάζεται. Ο λόγος γίνεται για το “Project Condor”, το οποίο μάθαμε ότι είναι τώρα σε πλήρη ανάπτυξη και πιο συγκεκριμένα στα τελευταία στάδιά του πριν κυκλοφορήσει.
Η εταιρία επισήμανε ότι έχουν γίνει πολλά playtests στο παιχνίδι και ο βασικός κορμός του είναι συναρπαστικός φέρνοντας κάτι νέο για τη Remedy. Το Condor είναι ένα spin-off multiplayer που λαμβάνει χώρα στο σύμπαν του Control.
Η Remedy σημείωσε ότι το Control 2 που έχει την κωδική ονομασία Heron βρίσκεται προς το τέλος του proof-of-concept, ενώ τα remakes των Max Payne είναι στο στάδιο ετοιμότητας για να μπουν σε παραγωγή. Η Remedy λέει ότι τα remakes αυτά, τα οποία ανακοινώθηκαν το 2022, θα μπούν σε παραγωγή στο δεύτερο μισό του 2024.

Τέλος, η Remedy αποκάλυψε ότι αγόρασε τα δικαιώματα του Control franchise από την 505 Games τον περασμένο Φεβρουάριο για 17 εκατομμύρια ευρώ. Τον Φεβρουάριο μάθαμε επίσης ότι ο Alan Wake 2 πούλησε 1,3 εκατομμύρια μονάδες.
Must Read
Το Control Ultimate Edition στα €3.99 μόνο!
Μεγάλες εκπτώσεις στα παιχνίδια της Remedy στο Steam!
Αποκαλύφθηκαν τα επόμενα παιχνίδια που θα υποστηρίζουν το PSSR 2.0 του PS5 Pro!