Το Grounded κυκλοφόρησε σε νέες πλατφόρμες μαζί με το τελευταίο και μεγάλο update του

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε η ομάδα ανάπτυξης
17 Απριλίου 2024 15:12
Το Grounded κυκλοφόρησε σε νέες πλατφόρμες μαζί με το τελευταίο και μεγάλο update του

Η Obsidian έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες, αλλά και το τελικό trailer της Full Yoked έκδοσης του Grounded, το οποίο πλέον είναι διαθέσιμο και σε άλλες πλατφόρμες.

Το Fully Yoked update φέρνει το παιχνίδι στην 1.4 βερσιόν του και το εμπλουτίζει με νέο περιεχόμενο και quality of life παραμετροποιήσεις που θέλει να κάνει την εμπειρία καλύτερη. Επιπροσθέτως, η ομάδα ανάπτυξης φέρνει και το New Game+, το οποίο κάνει “remix” τον χάρτη για να προσφέρει κάτι πιο φρέσκο σε όσους έχουν ήδη λιώσει το περιεχόμενο.

Όπως αναφέρει η Obsidian στα patch notes, αντί για να ολοκληρώσετε το παιχνίδι, θα βρείτε μια νέα επιλογή “alternate dimension” μέσω μιας νέας συσκευής που την ονομάζει REMIX.R.

Αξίζει να αναφέρουμε, ότι το Grounded κυκλοφορεί πλέον στο Nintendo Switch, στο PlayStation 4, αλλά και στο PlayStation 5 και έρχεται απευθείας με την Full Yoked έκδοση.

Επίσης, έχει ενεργοποιηθεί και το cross-play και αυτό σημαίνει ότι θα μπορείτε να παίξετε με τους φίλους σας ανεξαρτήτως πλατφόρμας.  

Το νέο update φέρνει μεταξύ άλλων:

  • Νέο εξοπλισμό
  • New Game+ mode
  • Infused τέρατα
  • Μυρμήγκια Βασίλισσες

Το ανανεωμένο Grounded κυκλοφορεί σε PC, Xbox, PlayStation και Nintendo Switch. Παρακολουθήστε το launch trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.