Η Konami συνεχίζει να αρνείται την αποχώρηση του Hideo Kojima

Νέες διαστάσεις λαμβάνει το θέμα 
20 Οκτωβρίου 2015 09:57
Η Konami συνεχίζει να αρνείται την αποχώρηση του Hideo Kojima

Μπορεί να δημοσιεύσαμε πρόσφατα πως ο Hideo Kojima αποχώρησε και επίσημα από την Konami, όπως και χιλιάδες άλλες ιστοσελίδες, αλλά φαίνεται πως η ιαπωνική εταιρία έχει βαλθεί να μας τρελάνει. Συγκεκριμένα, το Kotaku βρήκε ένα δημοσίευμαα στην ιστοσελίδα Tokyo Sports, η οποία αναφέρει πως ένας εκπρόσωπος της Konami δήλωσε τα εξής: 

"Αυτή τη στιγμή, ο Hideo Kojima είναι ακόμα καταχωρημένος ως υπάλληλος της Konami. Ο Kojima και η ομάδα του τελείωσαν την ανάπτυξη του Metal Gear Solid V: The Phantom Pain και απλά κάνουν ένα μεγάλο διάλειμμα. Όσο για το party αποχαιρετισμού που έγινε, δεν γνωρίζουμε τι ήταν αυτό ακριβώς. Η ανάπτυξη παιχνιδιών για κονσόλες είναι μία πολύ μεγάλη και μακροχρόνια διαδικασία που έχει ως αποτέλεσμα να εξαντλεί τις δυνάμεις μίας ομάδας και έτσι είναι πολύ λογικό και συνήθες φαινόμενο οι εργαζόμενοι να απολαμβάνουν διακοπές μεγάλης διάρκειας όταν τελειώνει η ανάπτυξη ενός τίτλου."

Τέλος, παρακάτω μπορείτε να δείτε μία φωτογραφία από τα γραφεία της Konami όπου έγινε ο αποχαιρετισμός του Hideo Kojima για να καταλάβετε πως η Konami έχει βαλθεί να μας τρελάνει όλους...