Είναι επίσημο: Έρχεται ολοκαίνουργιο Borderlands παιχνίδι

Το ανακοίνωσε η Take-Two
29 Μαρτίου 2024 08:40
Είναι επίσημο: Έρχεται ολοκαίνουργιο Borderlands παιχνίδι

Εχθές το πρωί μάθαμε ότι η Gearbox αλλάζει χέρια, αφού η Embracer την πούλησε για 460 εκατομμύρια δολάρια. Η εταιρία που εξαγόρασε την ομάδα ανάπτυξης είναι η Take-Two Interactive, η οποία μετά τις επίσημες δηλώσεις που έγιναν, είπε «κάτι» άλλο που χαροποίησε όλους τους fans του Borderlands.

Πιο συγκεκριμένα, η Take-Two ανακοίνωσε και επίσημα ότι η Gearbox έχει ήδη στα σκαριά το επόμενο Borderlands παιχνίδι και βρίσκεται αυτή τη στιγμή υπό ανάπτυξη. Η εταιρία δεν είπε αν μιλάμε για το Borderlands 4 ή κάποιο spin-off, αλλά τον περασμένο Φεβρουάριο, ο CEO της Gearbox, Randy Pitchford, είχε αφήσει ένα υπονοούμενο για το επόμενο παιχνίδι της ομάδας λέγοντας μεταξύ άλλων ότι θα είναι «ό,τι καλύτερο έχει κάνει ποτέ η Gearbox».

Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι μιλάμε για το Borderlands 4, καθώς έχουν περάσει σχεδόν πέντε ολόκληρα χρόνια από το τελευταίο κεντρικό κεφάλαιο της σειράς, το Borderlands 3, το οποίο είχε κυκλοφορήσει το 2019, χωρίς να έχει εντυπωσιάσει το κοινό, όσο τα προηγούμενα.

Ύστερα από το Borderlands 3 είδαμε ένα spin-off, το Tiny Tina's Wonderlands το οποίο επίσης φημολογείται ότι θα λάβει κάποια στιγμή ένα sequel. Στη συνέχεια των δηλώσεών της, η Take-Two ανέφερε ότι η Gearbox κοιτάζει μπροστά και θα επενδύσει σε νέα projects που θα επεκτείνουν τα δοκιμασμένα franchise της Gearbox.

Για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό κάτι άλλο από το επόμενο Borderlands παιχνίδι, αλλά για περισσότερα μπορείτε να παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: