Μεγάλος διαγωνισμός Champions League: Κερδίστε εισιτήρια για τον τελικό από το PlayStation!

Συμπεριλαμβάνονται και τα αεροπορικά και η διαμονή
27 Μαρτίου 2024 19:29
Μεγάλος διαγωνισμός Champions League: Κερδίστε εισιτήρια για τον τελικό από το PlayStation!

Μαζί με τα δωρεάν παιχνίδια του PlayStation Plus για τον Απρίλιο, η Sony ανακοίνωσε και έναν μεγάλο διαγωνισμό για τους λάτρεις του ποδοσφαίρου. Συγκεκριμένα, το PlayStation χαρίζει σε έναν τυχερό δύο εισιτήρια για να δει από κοντά τον μεγάλο τελικό του 2023/24 UEFA Champions League που θα πραγματοποιηθεί στο θρυλικό στάδιο Wembley στο Λονδίνο.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, ο τυχερός θα κερδίσει δύο προσκλήσεις για τον μεγάλο τελικό που αναμένεται να διεξαχθεί το Σάββατο 1 Ιουνίου, ενώ το PlayStation θα πληρώσει και για τα αεροπορικά του εισιτήρια, καθώς και για διαμονή δύο ημερών σε ξενοδοχείο στο Λονδίνο.

Πέρα από τον μεγάλο τυχερό, θα επιλεχθούν ακόμη 100 νικητές, οι οποίοι θα κερδίσουν έναν μήνα συνδρομής στο PlayStation Plus Premium.

Ο διαγωνισμός αφορά αποκλειστικά τα μέλη του PlayStation Plus στο Βέλγιο, την Κύπρο, την Τσεχική Δημοκρατία, τη Δανία, τη Γερμανία, την Ελλάδα, την Ιρλανδία, το Λουξεμβούργο, την Ολλανδία, τη Νορβηγία, την Πορτογαλία, τη Σλοβακία, την Ελβετία, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Τσεχία.

Η δήλωση συμμετοχής ξεκινά την Τρίτη 2 Απριλίου και ολοκληρώνεται την Τρίτη 30 Απριλίου.

Τα βήματα συμμετοχής στον Champions League διαγωνισμό του PlayStation:

  1. Θα πρέπει να εξαργυρώσετε τα δωρεάν παιχνίδια του PlayStation Plus για τον Απρίλιο.
  2. Θα πρέπει να παίξετε τουλάχιστον ένα από τα δωρεάν παιχνίδια του PlayStation Plus για τον Απρίλιο.
  3. Θα πρέπει να απαντήσετε σωστά σε μια σειρά ερωτήσεων που θα σχετίζονται με τα δωρεάν παιχνίδια του Απριλίου.

Η δήλωση συμμετοχής θα γίνεται μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του PlayStation Plus που μπορείτε να βρείτε πατώντας εδώ.