Ξέρουμε ήδη τα επόμενα δωρεάν παιχνίδια του Epic Games Store

Που θα αντικαταστήσουν τα Deus Ex – Mankind Divided και The Bridge
18 Μαρτίου 2024 19:12
Ξέρουμε ήδη τα επόμενα δωρεάν παιχνίδια του Epic Games Store

Η Epic Games έχει αποκαλύψει ήδη τα επόμενα δωρεάν παιχνίδια που θα δώσει αυτή την Πέμπτη 21 Μαρτίου στις 17:00 ώρα Ελλάδος.

Πιο συγκεκριμένα, τη θέση των Deus Ex – Mankind Divided και The Bridge που βρίσκονται τώρα εντελώς δωρεάν στην κατηγορία “Free Games” του Epic Games Store, θα πάρουν δύο διαφορετικά παιχνίδια που μάλλον απευθύνονται σε ορισμένους.

Το πρώτο δωρεάν παιχνίδι ονομάζεται Call of the Wild: The Angler και έρχεται από την ομάδα ανάπτυξης Expansive Worlds. Ο τίτλος κοστίζει κανονικά 29.99 ευρώ, αλλά θα μπορεί να γίνει δικός σας εντελώς δωρεάν από την Πέμπτη έως τις 28 Μαρτίου. Από τους δημιουργούς του theHunter: Call of the Wild, το The Angler είναι ένα open world παιχνίδι ψαρέματος και το μόνο που υπόσχεται είναι ότι θα χαλαρώσει όλους όσους ασχοληθούν μαζί του.

Ο δεύτερος τίτλος είναι το Invincible Presents: Atom Eve από την Terrible Posture Games, που κοστίζει κανονικά 9.99 ευρώ. Βασισμένο στη δημοφιλή σειρά, αυτό το παιχνίδι θέλει να σας δώσει τον έλεγχο μιας εκ των πιο δυνατών σούπερ ηρώων από αυτό το σύμπαν και να ερευνήσετε ένα μυστήριο που έχει κατακλίσει τον κόσμο.

Εμείς, θα σας ενημερώσουμε με σχετικό άρθρο όταν αυτά τα παιχνίδια γίνουν διαθέσιμα στο Epic Games Store, οπότε, για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.