Μη χάσετε με τίποτα τα νέα δωρεάν παιχνίδια του Epic Games Store!

Το ένα από αυτά αξίζει την προσοχή σας
14 Μαρτίου 2024 17:19
Μη χάσετε με τίποτα τα νέα δωρεάν παιχνίδια του Epic Games Store!

Το Epic Games Store άλλαξε την ώρα που θα μοιράζει τα δωρεάν παιχνίδια του τις Πέμπτης και έτσι, αντί για τις 18:00 που τα έδινε τόσα χρόνια, θα τα δίνει μία ώρα πριν. Όπως σας είχαμε ενημερώσει την περασμένη εβδομάδα, τα σημερινά παιχνίδια αξίζουν την προσοχή σας, ενώ το ένα από αυτά είναι πραγματικά εκπληκτικό.

Ο πρώτος δωρεάν τίτλος είναι το εξαιρετικό Deus Ex Mankind Divided, το οποίο κυκλοφόρησε τον Αύγουστο του 2016 και είναι άμεσο sequel του επίσης εκπληκτικού Deus Ex: Human Revolution. Tο Deus Ex Mankind Divided κοστίζει κανονικά 29.99 ευρώ, αλλά θα μπορεί να γίνει δικό σας από τις 14 Μαρτίου χωρίς κάποιο κόστος.

Το παιχνίδι είναι ένα cyberpunk action-RPG όπου οι επιλογές που θα κάνετε έχουν μόνιμες συνέπειες στον κόσμο. Παίζετε ως Adam Jensen, ο οποίος έχει ως στόχο να εξολοθρεύσει τους Illuminati, μια σκιώδη ομάδα που συνωμοτεί για τον έλεγχο του μέλλοντος της ανθρωπότητας.

Από την άλλη, το δεύτερο δωρεάν παιχνίδι είναι το The Bridge, το οποίο έχει λάβει πάρα πολλά βραβεία για το ιδιαίτερο εικαστικό του. Το The Bridge είναι ένα παζλ παιχνίδι για τους λάτρεις του είδους.

Κατεβάστε το εκπληκτικό Deus Ex – Mankind Divided πατώντας εδώ.

Αποκτήστε εντελώς δωρεάν το The Bridge πατώντας εδώ.

Οι δύο παραπάνω τίτλοι θα βρίσκονται δωρεάν στο Epic Games Store μέχρι την Πέμπτη 21 Μαρτίου στις 17:00 ώρα Ελλάδος.

Για περισσότερα δωρεάν παιχνίδια παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.