THE FINALS: Τα πάνω-κάτω στο multiplayer shooter με την δεύτερη σεζόν! (ΒΙΝΤΕΟ)

Πρώτη ματιά στις πολλές προσθήκες που έρχονται
11 Μαρτίου 2024 19:04
THE FINALS: Τα πάνω-κάτω στο multiplayer shooter με την δεύτερη σεζόν! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η αντίστροφη μέτρηση μπορεί πλέον να ξεκινήσει για τους fans του THE FINALS, με την δεύτερη σεζόν να αποκαλύπτεται πλήρως.

Συγκεκριμένα, η ομάδα ανάπτυξης Embark Studios έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα πρώτο trailer, το οποίο αν και σύντομο σε διάρκεια παρέχει μια χορταστική γεύση απ’ όλα όσα έρχονται. Συνοπτικά, η δεύτερη σεζόν του δημοφιλούς multiplayer τίτλου θα προσθέσει έναν ολοκαίνουργιο χάρτη, ένα νέο specialization, ένα νέο εβδομαδιαίο progression μονοπάτι, θα φέρει επίσης πολύ μεγάλες αλλαγές στο ranked, καθώς και private matches για όσους θέλουν να αναμετρηθούν χωρίς matchmaking.

Η έμφαση στο trailer όμως είναι στα νέα gadgets που μπορούν να αλλάξουν ριζικά το gameplay, φέρνοντας επιλογές για παράδειγμα που θα επιτρέπουν στους παίκτες να αψηφούν τη βαρύτητα. Τα νέα gadgets είναι τα εξής: το Gateway για τους Lights, το Data Reshaper και το Dematerializer για τους Mediums και το Anti-Gravity Cube για τους Heavys.

Η δεύτερη σεζόν του THE FINALS θα ξεκινήσει στις 14 Μαρτίου για όλους τους παίκτες στα PS5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC.