Fallout: Η Bethesda χαρίζει ένα δωράκι σε όσους έχουν Xbox Series X και S!

Ένα δυναμικό θέμα για την κονσόλα σας
08 Μαρτίου 2024 00:05
Fallout: Η Bethesda χαρίζει ένα δωράκι σε όσους έχουν Xbox Series X και S!

Πριν από λίγες ώρες κυκλοφόρησε το επίσημο trailer από την τηλεοπτική σειρά του Fallout, η οποία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα σύντομα στο Amazon Prime Video. Έτσι, η Bethesda πήρε τη σκυτάλη μέσα από τα επίσημα social media του Fallout για να ανακοινώσει ότι από σήμερα όσοι έχουν Xbox κονσόλες, θα λάβουν ένα δωράκι.

Αναλυτικότερα, η εταιρία κυκλοφόρησε ένα δυναμικό θέμα (dynamic theme) για τα Xbox Series X και Xbox Series S, που είναι φυσικά εμπνευσμένο από την τηλεοπτική σειρά του Fallout. Αυτό το θέμα, λοιπόν, είναι ό,τι πρέπει για να σας προετοιμάσει η Bethesda για την υπερπαραγωγή που θα φέρει σύντομα στις οθόνες σας.

Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να ανοίξετε την κονσόλα σας και έπειτα να πάτε στην κατηγορία "Personalization", στη συνέχεια στο "My background" και μετά στα "Dynamic backgrounds". Εκεί θα βρείτε το θέμα και μόλις το επιλέξετε, η αρχική οθόνη της κονσόλας θα ντυθεί αυτόματα στα χρώματα της σειράς του Fallout.

Το σόου του Amazon Prime προφανώς βασίζεται στην ομότιτλη σειρά παιχνιδιών της Bethesda, η οποία είναι μια από τις δημοφιλέστερες και πιο αγαπητές της gaming βιομηχανίας. Η επίσημη περιγραφή του τονίζει:

Το Fallout είναι η ιστορία όσων έχουν και όσων δεν έχουν, σε έναν κόσμο στον οποίο δεν έχει μείνει σχεδόν τίποτα για κανέναν. 200 χρόνια μετά την αποκάλυψη, οι ευγενικοί κάτοικοι των πολυτελών fallout καταφυγίων αναγκάζονται να επιστρέψουν στην γεμάτη ακτινοβολία κόλαση που άφησαν πίσω τους οι πρόγονοί τους και ανακαλύπτουν με έκπληξη ένα απίστευτα πολύπλοκο, παράξενο και άκρως βίαιο σύμπαν να τους περιμένει.

Το Fallout θα κάνει πρεμιέρα στις 11 Απριλίου του 2024 στο Amazon Prime Video με όλα τα επεισόδια διαθέσιμα.