Το The Sinking City 2 έρχεται με vibes από Resident Evil και Alan Wake (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το trailer του survival horror τίτλου
06 Μαρτίου 2024 20:39
Το The Sinking City 2 έρχεται με vibes από Resident Evil και Alan Wake (ΒΙΝΤΕΟ)

Μέσα από το Xbox Partner Preview για τον Μάρτιο ανακοινώθηκε το sequel ενός survival horror παιχνιδιού που μάλλον δεν περιμένατε. Αναλυτικότερα, η Frogwares ανακοίνωσε το The Sinking City 2, τη συνέχεια του αρχικού παιχνιδιού που είχε κυκλοφορήσει το 2019, το οποίο έχει έντονα “vibes” από Resident Evil και Alan Wake.

Το The Sinking City 2 είναι ένας survival τίτλος που λαμβάνει χώρα στην Αμερική του 1920 και βρίσκεται υπό ανάπτυξη με την Unreal Engine 5. Μάλιστα, όπως μάθαμε μέσα από το Xbox Wire, το παιχνίδι θα έχει έναν semi-ανοιχτό κόσμο, όπου ο παίκτης θα έρθει αντιμέτωπος με διάφορα τέρατα.

Η ομάδα ανάπτυξης δήλωσε για το sequel τα εξής:

Το πρώτο Sinking City εξακολουθεί να είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους τίτλους μας, πιθανότατα λόγω των ισχυρότερων τάσεων και σκηνικού του είδους του τρόμου. Δημιουργήσαμε αρκετές περιπέτειες με ντετέκτιβ στο παρελθόν, οπότε τώρα ανακατεύουμε τα πράγματα για να συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που αγαπούν οι άνθρωποι από εμάς - δηλαδή εμπειρίες πλούσιες σε ιστορίες - ενώ θα μπορούμε να εξελιχθούμε.

Είναι συναρπαστικό αλλά ταυτόχρονα επικίνδυνο. Είμαστε ένα εντελώς ανεξάρτητο στούντιο που τα τελευταία 24 χρόνια έχει γίνει γνωστό για τα παιχνίδια με ντετέκτιβ. Πρέπει όμως να αρχίσουμε να κάνουμε πιο τολμηρές κινήσεις. Η βιομηχανία αλλάζει γύρω μας και θέλουμε να εξασφαλίσουμε το μέλλον του στούντιο.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το The Sinking City 2 πατώντας εδώ.

Το The Sinking City 2 θα κυκλοφορήσει το 2025 και μπορείτε να πάρετε μια μικρή γεύση από αυτό μέσα από τον player που ακολουθεί.