Κυκλοφορεί σήμερα το Final Fantasy VII Rebirth στο PS5 - Δείτε το τελικό trailer!

Μετά από πολλά χρόνια αναμονής, ο τίτλος είναι επιτέλους εδώ
29 Φεβρουαρίου 2024 15:44
Κυκλοφορεί σήμερα το Final Fantasy VII Rebirth στο PS5 - Δείτε το τελικό trailer!

Η αναμονή για το Final Fantasy VII Rebirth τελείωσε. Από σήμερα, 29 Φεβρουαρίου, θα έχετε τη δυνατότητα να μπείτε και πάλι στον κόσμο που δημιούργησε η Square Enix μέσα από το 2ο μέρος της remake τριλογίας. 

Η ιαπωνική εταιρία έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το launch trailer για να γιορτάσει μαζί με τους παίκτες την κυκλοφορία του Final Fantasy VII Rebirth, του 2ου μέρους της remake τριλογίας. Ο τίτλος έχει λάβει ήδη εξαιρετικές κριτικές, ενώ και οι Unboxholics εντυπωσιάστηκαν από το πόσο καλό παιχνίδι είναι. Μπορείτε να δείτε τις πρώτες εντυπώσεις μας πατώντας εδώ. 

Το τελικό trailer, λοιπόν, θέλει να σας βάλει στο κλίμα του Rebirth και σας παρουσιάζει για ακόμη μια φορά όλους τους κεντρικούς χαρακτήρες, εμβληματικά bosses και υπόσχεται μάχες δίχως προηγούμενο. 

Το Final Fantasy VII Rebirth είναι το δεύτερο μέρος της remake τριλογίας της Square Enix που θέλει να σας διηγηθεί ξανά την ιστορία του θρυλικού ιαπωνικού RPG που αναπροσδιόρισε το είδος. Φυσικά, επιστρέφουν οι λατρεμένοι χαρακτήρες Cloud, Barret, Tifa, Aerith και Red XIII, αλλά και ο Sephiroth που παίζει σημαντικό ρόλο στην ιστορία. Η νέα αυτή περιπέτεια είναι για όλους τους παίκτες, ακόμη και για εκείνους που δεν έχουν παίξει ακόμη το Final Fantasy VII Remake ή το πρωτότυπο του PlayStation. 

Final Fantasy VII Rebirth: Τιμή, διάρκεια, εκδόσεις και όσα πρέπει να γνωρίζετε 

To Final Fantasy VII Rebirth κυκλοφορεί σήμερα 29 Φεβρουαρίου για το PlayStation 5. Ακολουθεί το τελικό trailer του παιχνιδιού.