ΦΗΜΗ: Έρχονται remakes από λατρεμένα Pokémon παιχνίδια

Αύριο θα δούμε αν αληθεύουν όλες οι φήμες
26 Φεβρουαρίου 2024 19:30
ΦΗΜΗ: Έρχονται remakes από λατρεμένα Pokémon παιχνίδια

Στις αρχές του μήνα, διάφορες φήμες είχαν κάνει τον γύρω του διαδικτύου όσον αφορά το μέλλον των Pokémon και των επερχόμενων παιχνιδιών της σειράς για το Nintendo Switch. Οι φήμες αυτές έλεγαν ότι κατά τη διάρκεια του Pokémon Day, του ετήσιου event της σειράς, που θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 27 Φεβρουαρίου, η The Pokémon Company θα ανακοινώσει τα remakes των Gold/Silver. Ωστόσο, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθαν τώρα νέες πληροφορίες που λένε κάτι εντελώς άλλο. 

Πιο συγκεκριμένα, ένας insider των Pokémon, αλλά και της Nintendo γενικότερα, αναφέρει ότι σύμφωνα με πηγές του, η The Pokémon Company θα ανακοινώσει αύριο τα remakes δύο πολύ αγαπημένων τίτλων της σειράς. Ο Pyoro, πήρε τη σκυτάλη στο X του και ανέφερε ότι η Game Freak ετοιμάζει τα remakes των Pokémon Black και Pokémon White, δύο λατρεμένων τίτλων που είχαν κυκλοφορήσει αρχικά για το 2010 για το Nintendo DS. 

Ο συγκεκριμένος leaker ισχυρίζεται ότι έχει ακούσει για ένα παιχνίδι που σχετίζεται με το Unova Region που έχει ανατεθεί σε εξωτερικούς συνεργάτες της The Pokémon Company πέρα από την Game Freak. Φυσικά, το Unova Region ήρθε στις Black/White κασέτες του Nintendo DS και σύμφωνα με τις πληροφορίες του, αφορά ένα remake, αν και όπως δήλωσε ο Pyoro, η πηγή του δεν είχε πολλές πληροφορίες.  

Έτσι, αν λάβουμε υπόψιν όλες τις φήμες που ακούγονται κατά καιρούς, η The Pokémon Company έχει στα σκαριά όχι ένα, αλλά δύο remakes της σειράς και κατά πάσα πιθανότητα έναν ακόμη μεγάλο και νέο τίτλο. 

Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να λάβετε όλα τα παραπάνω με κάθε επιφύλαξη, καθώς μιλάμε για κάτι τελείως ανεπίσημο. Το μέλλον των Pokémon θα ανακοινωθεί αύριο στις 27 Φεβρουαρίου και εκεί θα μάθουμε επιτέλους τι ετοιμάζει η The Pokémon Company για τα επόμενα παιχνίδια της σειράς. Εσείς θα θέλατε remakes των Gold/Silver, Black/White ή κάτι εντελώς νέο και φρέσκο; Πείτε μας στα σχόλια!

Tags: