Αυτά είναι τα δύο πρώτα αποκλειστικά του Xbox που έρχονται στο PS5 με ημερομηνία κυκλοφορίας

Hi-Fi Rush και Sea of Thieves οδεύουν προς την κονσόλα της Sony
21 Φεβρουαρίου 2024 21:13
Αυτά είναι τα δύο πρώτα αποκλειστικά του Xbox που έρχονται στο PS5 με ημερομηνία κυκλοφορίας

Μετά τα Pentiment και Grounded που ήταν τα πρώτα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox που μάθαμε ότι σπάει η αποκλειστικότητά τους και γίνονται multiplatfrom ήρθε η ώρα για τα επόμενα δύο. 

Την πρώτη τετράδα παιχνιδιών που θα έρθουν και στο PlayStation 5 συμπληρώνουν τα Hi-Fi Rush και Sea of Thieves, τα οποία με κάθε επισημότητα η Microsoft ανακοίνωσε τον ερχομό τους μέσα από τα επίσημα κανάλια της στα social media. 

Το Hi-Fi Rush είναι το πολυβραβευμένο ρυθμικό παιχνίδι δράσης της Tango Gameworks σε συνεργασία με την Bethesda, το οποίο βραβεύτηκε και έκανε την έκπληξη με το ιδιόρρυθμο στιλ του. Αυτό θα γίνει διαθέσιμο στο PlayStation 5 στις 19 Μαρτίου. Από την άλλη το Sea of Thieves είναι το γνωστό πειρατικής θεματολογίας shared world adventure της Rare, το οποίο θα καταφθάσει στο PS5 στις 30 Μαρτίου

Παράλληλα, τα Pentiment και Grounded, που είναι και τα δύο δια χειρός Obsidian Entertainment, θα κυκλοφορήσουν στις 22 Φεβρουαρίου και 16 Απριλίου αντίστοιχα σε PS4, PS5 και Nintendo Switch, πέραν της PC και Xbox πλατφόρμας. Ακολουθούν τα σχετικά trailers: