ΕΠΙΣΗΜΟ: Σήμερα η αποκάλυψη του story DLC του Elden Ring!

Θα παρουσιαστούν τα πρώτα πλάνα
21 Φεβρουαρίου 2024 08:25
ΕΠΙΣΗΜΟ: Σήμερα η αποκάλυψη του story DLC του Elden Ring!

Είναι πλέον και επίσημο. Η αναμονή για την πλήρη αποκάλυψη του story DLC του Elden Ring, το οποίο θα έχει την ονομασία Shadow of the Erdtree, τελειώνει σήμερα!  

Ναι, η ομάδα ανάπτυξης, FromSoftware, πήρε τη σκυτάλη μέσα από τα επίσημα social media του τίτλου για να ανακοινώσει ότι σήμερα, 21 Φεβρουαρίου θα παρουσιάσει το πρώτο trailer για το DLC του Elden Ring. 

Μετά από τις ατελείωτες φήμες που έλεγαν ότι το DLC θα αποκαλυφθεί πλήρως μέσα στον Φεβρουάριο έπεσαν μέσα, αφού η FromSoftware δήλωσε ότι σήμερα στις 17:00 ώρα Ελλάδος (η αντίστροφη μέτρηση θα ξεκινήσει στις 16:30) θα δείξει για πρώτη φορά gameplay πλάνα από το Elden Ring: Shadow of the Erdtree που θα διαρκούν 3 λεπτά. 

Αυτές είναι και οι μοναδικές πληροφορίες που μοιράστηκε η εταιρία και κατά πάσα πιθανότητα, σε αυτό το trailer, θα μάθουμε και πότε περίπου θα έρθει κυκλοφορήσει.

Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση της FromSoftware: 

Το πρώτο trailer για το Elden Ring: Shadow of the Erdtree θα αποκαλυφθεί σε 16 ώρες (πλέον σε 8 ώρες). Ελάτε μαζί μας στις 16:30 ακριβώς. 

 

Για την ιστορία, το Shadow of Erdtree θα είναι το πρώτο μεγάλο story DLC/expansion του Elden Ring, το οποίο παιχνίδι είχε κυκλοφορήσει το 2022 σημειώνοντας τεράστια επιτυχία για την εταιρία με πωλήσεις που ξεπέρασαν τα 20 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως. 

Την άποψή μας για το Elden Ring μπορείτε να την διαβάσετε πατώντας εδώ. Ο Σάκης Καρπάς, ο οποίος είχε επιμεληθεί το video review είχε πει μεταξύ άλλων τα εξής: 

Το Elden Ring, αρχικά, αδυνατεί να περιγράψει τον εαυτό του και νιώθεις ότι χάνει μέρος της ιδιοσυγκρασίας των Souls αλλά πολύ γρήγορα σου δίνει το μεγαλύτερο χαστούκι συνειδητοποίησης που έχεις εισπράξει από βιντεοπαιχνίδι. Μέχρι να συνέλθεις, έχεις μπει για βαθιά και βίαια στον σπουδαιότερο και πιο καθηλωτικό κόσμο που έχει γνωρίσει το μέσο τα τελευταία χρόνια. 

Το Elden Ring βρίσκεται διαθέσιμο για τα PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC. Την παρουσίαση του DLC θα τη δείτε ζωντανά μέσα από τον player που θα βρείτε παρακάτω.