Το sequel ενός επιτυχημένου παιχνιδιού θα δώσει δωρεάν το Epic Games Store

Αν και δεν τα είχε πάει τόσο καλά όσο ο αρχικός τίτλος
19 Φεβρουαρίου 2024 11:14
Το sequel ενός επιτυχημένου παιχνιδιού θα δώσει δωρεάν το Epic Games Store

Η Epic Games δίνει αυτόν τον καιρό ένα racing παιχνίδι εντελώς δωρεάν για όλους. Ωστόσο, η εταιρία αποκάλυψε ήδη ποιο θα είναι το επόμενο δώρο που θα κάνει σε όλους τους παίκτες του Epic Games Store και πρόκειται για το sequel ενός λατρεμένου indie τίτλου, του Super Meat Boy.

Αναλυτικότερα, η Free Games κατηγορία του ηλεκτρονικού καταστήματος θα ανανεωθεί την Πέμπτη και εκείνη τη μέρα θα έχετε τη δυνατότητα να κατεβάσετε εντελώς δωρεάν το Super Meat Boy Forever της Team Meat. 

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, το παιχνίδι κοστίζει κανονικά 15.99 ευρώ στο Epic Games Store και πρόκειται για ένα single-player action platformer που απευθύνεται κυρίως στους παίκτες που λατρεύουν την πρόκληση και τα παιχνίδια με το ιδιαίτερο στιλ τους. 

Η περιγραφή του παιχνιδιού αναφέρει: Η πρόκληση του Super Meat Boy επιστρέφει στο Super Meat Boy Forever! Τα επίπεδα είναι βάναυσα και ο θάνατος είναι αναπόφευκτος. Οι παίκτες θα τρέξουν, θα πηδήξουν, θα χτυπήσουν με γροθιές και θα περάσουν από οικεία μέρη και νέους κόσμους, ενώ θα απολαμβάνουν μια ιστορία που προορίζεται πραγματικά για τη μεγάλη οθόνη. 

Το Super Meat Boy Forever θα γίνει διαθέσιμο -εντελώς δωρεάν- στο Epic Games Store την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου στις 18:00 ώρα Ελλάδος. Εμείς θα σας ενημερώσουμε με σχετικό άρθρο για να κατεβάσετε το παιχνίδι. 

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.