Ένα racing παιχνίδι δίνει εντελώς δωρεάν το Epic Games Store

Η αρχική του τιμή είναι στα 29.99 ευρώ
16 Φεβρουαρίου 2024 15:45
Ένα racing παιχνίδι δίνει εντελώς δωρεάν το Epic Games Store

Το νέο δωρεάν παιχνίδι του Epic Games Store για αυτή την εβδομάδα είναι εδώ και απευθύνεται κυρίως σε εκείνους που λατρεύουν τα off-road racing arcade παιχνίδια. Αξίζει να αναφέρουμε, ότι από τη στιγμή που θα προσθέσετε το παιχνίδι στη συλλογή σας, θα είναι δικό σας για πάντα! 

Αναλυτικότερα, το νέο δωρεάν παιχνίδι του καταστήματος είναι το Dakar Desert Rally από την ομάδα ανάπτυξης, Saber Porto Ltd. Και publisher την Saber Interactive. Η αρχική τιμή του ήταν στα 29.99 ευρώ, αλλά για τις επόμενες ημέρες θα μπορεί να γίνει δικό σας χωρίς κανένα κόστος. 

Το Dakar Desert Rally είναι ένα off-road rally παιχνίδι, το οποίο υπόσχεται να σας κρατήσει κολλημένους στην οθόνες σας αν λατρεύετε την ταχύτητα και το “off-road” του πράγματος, με εκατοντάδες πραγματικά rally αυτοκίνητα από γνωστές εταιρίες, καθώς και άλλα οχήματα όπως μοτοσυκλέτες και φορτηγά.  

Κατεβάστε εντελώς δωρεάν το Dakar Desert Rally πατώντας εδώ. 

Το παιχνίδι θα βρίσκεται δωρεάν μέχρι την επόμενη Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου στις 18:00 το απόγευμα ώρα Ελλάδος. Τα επόμενα παιχνίδια της υπηρεσίας έχουν αποκαλυφθεί ήδη και είναι τρία στον αριθμό, από το franchise του Fallout. 

Πιο συγκεκριμένα, από την επόμενη εβδομάδα, θα μπορείτε να προσθέσετε στη συλλογή σας τα Fallout 2, Fallout Tactics και Fallout. Για να τα κατεβάσετε πρώτοι, παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.