Banishers: Ghosts of New Eden: Πόσες ώρες διαρκεί το action παιχνίδι που έχει “άρωμα” από το God of War;

Πόσες αποστολές έχει;
19 Φεβρουαρίου 2024 08:50
Banishers: Ghosts of New Eden: Πόσες ώρες διαρκεί το action παιχνίδι που έχει “άρωμα” από το God of War;

Πριν από λίγες ημέρες κυκλοφόρησε για τα PlayStation 5, Xbox Series X|S και PC ένα νέο action παιχνίδι που έχει έντονα στοιχεία από τα πιο πρόσφατα God of War παιχνίδια. Ο λόγος γίνεται για το Banishers: Ghosts of New Eden, το νέο τίτλο της Dontnod Entertainment δημιουργική ομάδα των Life is Strange και Vampyr. 

Αν σκοπεύετε να αγοράσετε το παιχνίδι και θέλετε να μάθετε από πόσες αποστολές αποτελείται και πόσες ώρες θα χρειαστείτε για να δείτε τους τίτλους τέλους, τότε αυτό το άρθρο είναι για εσάς. Το Banishers: Ghosts of New Eden είναι αρκετά μεγάλο σε διάρκεια, αφού μπορεί να αγγίξει τις 25 ή και τις 30 ώρες. Από την άλλη, αν είστε από εκείνους που θέλουν να κάνουν όλα όσα έχει να προσφέρει ο τίτλος με το έξτρα περιεχόμενό του, θα πρέπει να συμπληρώσετε 10 ώρες ακόμη. 

Όσον αφορά τις κεντρικές αποστολές του Banishers: Ghosts of New Eden αυτές είναι 17 στον αριθμό και παρακάτω θα τις βρείτε μαζί με τις ονομασίες τους: 

  1. Landfall 
  2. Death to the Dead 
  3. The Dark Woods 
  4. The Ends of the Earth 
  5. Hungry the Hunters 
  6. The Woodfolks 
  7. The Beast 
  8. Old Acquaintances 
  9. The Swamp Witch 
  10. Isolation 
  11. A Flame in the Dark 
  12. Witchfinders 
  13. The Inkwell 
  14. Grief and Rancor 
  15. Love Finds a Way 
  16. Of Days Gone By 
  17. Homecoming 

Στο Banishers έχουμε ένα δίδυμο πρωταγωνιστών τον Red και την Antea, όπου ο ένας προσπαθεί να έρθει πιο κοντά στον άλλον, μόνο που τους χωρίζει ο κόσμος των ψυχών, καθώς η Antea φαίνεται πως είναι ένα πνεύμα.  

Δείτε το τελικό trailer του Banishers: Ghosts of New Eden που κυκλοφορεί ήδη!  

Η περίληψη του παιχνιδιού αναφέρει τα εξής: 

Ανακαλύψτε το New Eden, το 1695, όπου οι κοινότητες μαστίζονται από μια τρομερή κατάρα. Ως Banishers, εξερευνήστε την πηγή του κακού, ξετυλίξτε ανατριχιαστικά μυστήρια, αλλά και διαφορετικά τοπία αλληλοεπιδρώντας με αξέχαστους χαρακτήρες των οποίων η μοίρα βρίσκεται στα χέρια σας.  

Εμείς παίξαμε τα πρώτα λεπτά του Banishers: Ghosts of New Eden και μπορείτε να παρακολουθήσετε το δεύτερο επεισόδιο του “Level 1” πατώντας εδώ.  

Το Banishers: Ghosts of New Eden κυκλοφορεί ήδη για τα PlayStation 5, Xbox Series X|S και PC.