Δείτε το τελικό trailer του Banishers: Ghosts of New Eden που κυκλοφορεί ήδη!

Έχει έντονα “God of War” στοιχεία στο gameplay του
13 Φεβρουαρίου 2024 13:34
Δείτε το τελικό trailer του Banishers: Ghosts of New Eden που κυκλοφορεί ήδη!

Η Dontnod Entertainment, γνωστοί και ως δημιουργοί των "Life is Strange" και "Vampyr" έδωσαν στα φώτα της δημοσιότητας το τελικό trailer του Banishers: Ghosts of New Eden. Ο νέος τίτλος της εταιρίας κυκλοφορεί για τις κονσόλες και το PC, και το launch trailer είναι εδώ για να σας βάλει για τα καλά στο κλίμα και να σας “ψήσει” για την αγορά του. 

Το βίντεο διαρκεί περίπου 2 λεπτά και εκτός από μερικά cutscenes, βλέπουμε λίγο από το ταξίδι των δύο κεντρικών χαρακτήρων, καθώς παλεύουν να αποφύγουν διάφορα πνεύματα και φαντάσματα. Στο Banishers έχουμε ένα δίδυμο πρωταγωνιστών τον Red και την Antea, όπου ο ένας προσπαθεί να έρθει πιο κοντά στον άλλον, μόνο που τους χωρίζει ο κόσμος των ψυχών, καθώς η Antea φαίνεται πως είναι ένα πνεύμα.   

Η περίληψη του παιχνιδιού αναφέρει τα εξής:

Ανακαλύψτε το New Eden, το 1695, όπου οι κοινότητες μαστίζονται από μια τρομερή κατάρα. Ως Banishers, εξερευνήστε την πηγή του κακού, ξετυλίξτε ανατριχιαστικά μυστήρια, αλλά και διαφορετικά τοπία αλληλοεπιδρώντας με αξέχαστους χαρακτήρες των οποίων η μοίρα βρίσκεται στα χέρια σας. 

Εμείς παίξαμε τα πρώτα λεπτά του Banishers: Ghosts of New Eden και μπορείτε να παρακολουθήσετε το δεύτερο επεισόδιο του “Level 1” πατώντας εδώ. 

Το Banishers: Ghosts of New Eden κυκλοφορεί ήδη για τα PlayStation 5, Xbox Series X|S και PC. Παρακολουθήστε το τελικό trailer του παιχνιδιού μέσα από τον player που ακολουθεί.