Humble Bundle: Νέο πακέτο παιχνιδιών της Capcom που ξεκινάει από τα 2 ευρώ!

Και είναι αφιερωμένο στο θρυλικό franchise του Mega Man
12 Φεβρουαρίου 2024 15:28
Humble Bundle: Νέο πακέτο παιχνιδιών της Capcom που ξεκινάει από τα 2 ευρώ!

Το Humble Bundle μόλις κυκλοφόρησε ένα ολοκαίνουργιο πακέτο παιχνιδιών, αυτή τη φορά σε συνεργασία με την ιαπωνική εταιρία, Capcom. Το νέο bundle του καταστήματος επικεντρώνεται σε ένα από τα δημοφιλέστερα gaming franchises της εταιρίας, το Mega Man, με την πιο μικρή βαθμίδα να ξεκινάει από τα 1.83 ευρώ και φυσικά είναι για καλό σκοπό, μιας και κάποια χρήματα θα διατεθούν στο JDRF.

Το Mega Man Franchise Pack χωρίζεται σε τρεις διαφορετικές βαθμίδες που ξεκινάει με λιγότερα από 2 ευρώ και μπορεί να φτάσει 18.34 ή και περισσότερα αν επιλέξετε να δώσετε παραπάνω χρήματα για καλό σκοπό.

Έτσι λοιπόν, η πρώτη βαθμίδα με κόστος το 1.83 ευρώ σάς δίνει πρόσβαση στο Mega Man Legacy Collection, που έχει 86% βαθμολογία στο Steam, αλλά και δύο κουπόνια με 34% και 50% για τα Mega Man X DiVE Offline και Mega Man Battle Network Legacy Collection (VOL.1 and VOL. 2) για την πλατφόρμα της Valve.

Το δεύτερο πακέτο ζητάει από εσάς 9.17 ευρώ και εκτός από όλα τα παραπάνω σας δίνει και τα Mega Man X Legacy Collection με 77% σε βαθμολογία στο Steam, αλλά και το Mega Man Legacy Collection 2 με 85% βαθμολογία από το κοινό.

Το τρίτο και τελευταίο πακέτο που κοστίζει 18.34 ευρώ δίνει πρόσβαση σε όλα τα παραπάνω παιχνίδια, αλλά και στα Mega Man 11 που έχει 90% βαθμολογία στο Steam, καθώς και στο Mega Man Zero/ZX Legacy Collection με 73% βαθμολογία στο Steam.

Βρείτε το νέο Humble Bundle πατώντας εδώ.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι στο checkout επιλέγετε εσείς το ποσοστό που θα δοθεί JDRF και πόσα χρήματα θα κρατήσει το ίδιο το Humble Bundle. Να σημειωθεί ότι αυτό το πακέτο παιχνιδιών είναι μόνο για PC και πιο συγκεκριμένα για το Steam. Για περισσότερα παιχνίδια παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: