GTA 6: O ‘Joker από τη Φλόριντα’ παρακαλάει ξανά τη Rockstar Games για χρήματα

“Εγώ είμαι ο λόγος που το παιχνίδι έχει hype”
10 Φεβρουαρίου 2024 20:39
GTA 6: O ‘Joker από τη Φλόριντα’ παρακαλάει ξανά τη Rockstar Games για χρήματα

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, λίγο μετά τη δημοσίευση του πρώτου trailer του GTA 6 που τράβηξε πάνω του όλα τα βλέμματα, ο πραγματικός “Joker” της Φλόριντα είχε αντιδράσει πολύ έντονα, ζητώντας αποζημίωση εκατομμυρίων από τη Rockstar Games.

Μερικές εβδομάδες μετά, ο Lawrence "Florida Joker" Sullivan δεν είχε αφήσει ακόμη το θέμα να περάσει, ρίχνοντας όμως του τόνους, αφού ζητούσε από τη Rockstar να συνεργαστούν επίσημα. Τώρα, δύο ολόκληρους μήνες μετά, ο Lawrence έριξε και άλλο το ‘κασέ’, αφού αντί για εκατομμύρια, τώρα ζητάει από τη Rockstar 100 ή 50 χιλιάδες δολάρια, για να δώσει τη φωνή του στο χαρακτήρα.

Ο Lawrence θέλει να γίνει το πρόσωπο του παιχνιδιού και να το εκπροσωπεί σε events και διάφορα happenings, τονίζοντας εμφατικά πως αυτός ευθύνεται για το hype που έχει η κοινότητα. Αναλυτικότερα, στο νέο του βίντεο τόνισε:

GTA, Rockstar, Take-Two, πρέπει να μιλήσουμε. Δεν πρόκειται να σας κάνω μήνυση πλέον.

[…]

Έχουν περάσει όμως δύο ολόκληροι μήνες. Δύο μήνες. Ακόμη δεν έχετε επικοινωνήσει μαζί μου. Δεν μου στείλατε μήνυμα. Ας κάνουμε αυτό που είναι σωστό. Δώστε μου γύρω στα 50 χιλιάρικα ή 100 χιλιάρικα, αφήστε με να δώσω τη φωνή μου στον χαρακτήρα, αφήστε με να πάω στα meet & greet, να πάω στην κυκλοφορία του παιχνιδιού και να υπογράφω αντίτυπα και να βγάζω φωτογραφίες με τους fans.

Ήμασταν στις ειδήσεις παγκοσμίως. Κάθε blog, κάθε ειδησεογραφικό μέσο, μιλούσε για μένα.

[…]

Εγώ είμαι ο λόγος που το παιχνίδι έχει τόσο hype αυτή τη στιγμή. Επομένως, Rockstar, Take-Two, GTA, πρέπει να μιλήσουμε...

Σε περίπτωση που θέλετε ένα φρεσκάρισμα, μια από τις πιο πολυσυζητημένες πτυχές του πρώτου trailer του GTA 6 ήταν οι πραγματικές ειδήσεις, τα πραγματικά γεγονότα και οι πραγματικοί άνθρωποι που σατιρίζει. Μεταξύ άλλων, σε ένα πλάνο βλέπουμε έναν χαρακτήρα που έχει συλλάβει η αστυνομία της Vice City, ο οποίος μοιάζει παρά πολύ με τον πραγματικό “Joker” της Φλόριντα. Πρόκειται για έναν άντρα που είχε γίνει viral το 2017, όταν τον συνέλαβε η αστυνομία του Μαϊάμι και όλοι έμειναν άναυδοι με τα τατουάζ που είχε στο πρόσωπό του, μεταξύ των οποίων και το χαμόγελο του Joker. Ο Lawrence "Florida Joker" Sullivan είχε σχολιάσει πολλαπλές φορές το trailer στο TikTok, λέγοντας πως ο χαρακτήρας ήταν εμπνευσμένος από αυτόν και απειλώντας αρχικά την Rockstar πως θα κινηθεί νομικά, αν δεν του δώσει ένα με δύο εκατομμύρια δολάρια!