Γιγαντιαία συμφωνία Disney και Epic Games - Θα φτιάξει νέο σύμπαν παιχνιδιών μέσα στο Fortnite

Συμβόλαιο ύψους 1.5 δισεκατομμυρίων δολαρίων
08 Φεβρουαρίου 2024 00:10
Γιγαντιαία συμφωνία Disney και Epic Games - Θα φτιάξει νέο σύμπαν παιχνιδιών μέσα στο Fortnite

Η Disney και η Epic Games δίνουν τα χέρια για να φέρουν στο μέλλον νέα παιχνίδια, έτσι ώστε να επεκταθεί το “entertainment σύμπαν” των δύο εταιριών. Πιο συγκεκριμένα, μέσα από ένα επίσημο δελτίο Τύπου, η The Walt Disney Company αποκάλυψε μια νέα επένδυση ύψους 1.5 δισεκατομμυρίων δολαρίων, έτσι ώστε να αποκτήσει μερίδιο στην Epic Games σε ένα μακροετές συμβόλαιο.

Εκτός από εμπειρία σε παιχνίδια παγκόσμιας κλάσης -όπως λέει η Disney- αυτή η συμφωνία θα συνδέεται αδρά με το Fortnite, και θα προσφέρει στους καταναλωτές ευκαιρίες για να παίξουν, να παρακολουθήσουν, να αγοράσουν και να ασχοληθούν με περιεχόμενο, χαρακτήρες και ιστορίες από τις Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, Avatar και άλλα.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες, αλλά η Disney αναφέρει ότι οι παίκτες και οι fans της θα μπορούν να δημιουργήσουν τις δικές τους ιστορίες και εμπειρίες, με έναν “Disney τρόπο” και να τις μοιράζονται μεταξύ τους. Όλα αυτά θα τροφοδοτούνται από την Unreal Engine.

Ακολουθούν οι δηλώσεις του Tim Sweeney της Epic Games:

Η Disney ήταν μία από τις πρώτες εταιρίες που πίστεψαν στη δυνατότητα να ενώσουν τους κόσμους τους με τους δικούς μας στο Fortnite και χρησιμοποιούν την Unreal Engine σε όλο το portfolio τους. Τώρα συνεργαζόμαστε σε κάτι εντελώς νέο για να δημιουργήσουμε ένα ανοιχτό και λειτουργικό οικοσύστημα που θα φέρει κοντά τις κοινότητες της Disney και του Fortnite.

Ο Bob Iger της Disney δήλωσε:

Η συναρπαστική νέα σχέση μας με την Epic Games θα φέρει κοντά τα αγαπημένα μας brand και franchises της Disney με το εξαιρετικά δημοφιλές Fortnite, σε έναν νέο μεταμορφωτικό σύμπαν παιχνιδιών και ψυχαγωγίας. Αυτό σηματοδοτεί τη μεγαλύτερη είσοδο της Disney στον κόσμο των παιχνιδιών και προσφέρει σημαντικές ευκαιρίες για την ανάπτυξη και την επέκτασή της. Ανυπομονούμε για τους θαυμαστές μας να βιώσουν τις ιστορίες της Disney και τους κόσμους που αγαπούν με πρωτοποριακούς νέους τρόπους.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη μεγάλη συνεργασία των Disney και Epic Games πατώντας εδώ.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.