Η Capcom ετοιμάζει 5 καινούργια Resident Evil παιχνίδια

Οι φήμες παίρνουν… “φωτιά”!
04 Φεβρουαρίου 2024 12:16
Η Capcom ετοιμάζει 5 καινούργια Resident Evil παιχνίδια

Στις αρχές του Δεκεμβρίου είχαμε μάθει ότι η Capcom σκοπεύει να φέρει κι άλλα remakes από το Resident Evil. Μετά την επιτυχία των Resident Evil 2, Resident Evil 3 και Resident Evil 4, η ιαπωνική εταιρία φαίνεται αποφασισμένη να επαναφέρει ολόκληρο το επιτυχημένο franchise της με γραφικά του σήμερα, έτσι ώστε να τα μάθει περισσότερος κόσμος. Ωστόσο, σύμφωνα με νέες φήμες, η Capcom δεν ετοιμάζει μόνο ένα remake.

Στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε μία νέα αναφορά που έρχεται να συμπληρώσει παλιότερες φήμες που έλεγαν ότι στα σκαριά βρίσκεται το remake του Resident Evil 5. Η νέα αναφορά έρχεται από έναν τρομερά αξιόπιστο leaker της βιομηχανίας, τον Dusk Golem, ο οποίος αναφέρει τώρα ότι η Capcom έχει όχι 1, ούτε 2, αλλά 5 Resident Evil υπό ανάπτυξη.

Όπως αναφέρει, μέσα σε αυτά τα 5 παιχνίδια βρίσκεται το Resident Evil 9, ενώ αναμένεται να είναι και το Resident Evil 5 Remake. Σύμφωνα με εικασίες της κοινότητας και παλιότερες φήμες, τα τέσσερα από τα πέντε παιχνίδια αναμένεται να είναι τα εξής:

  1. Resident Evil 9
  2. Resident Evil Code Veronica Remake
  3. Resident Evil 5 Remake
  4. Resident Evil Revelation 3

Καλό θα ήταν, ωστόσο, να λάβετε όλα τα παραπάνω με κάθε επιφύλαξη, καθώς πρόκειται για λόγια ενός leaker. Η Capcom μέχρι και αυτή τη στιγμή δεν έχει ανακοινώσει κανένα από τα παραπάνω παιχνίδια.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η επόμενη κυκλοφορία που θα αφορά το Resident Evil franchise, θα είναι το Resident Evil 4 Gold Edition, ένα ειδικό πακέτο, που θα περιλαμβάνει το βασικό remake παιχνίδι, μαζί με το expansion της Ada και διάφορα άλλα DLC. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τη “χρυσή έκδοση” του τίτλου πατώντας εδώ.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.