Ημερομηνία κυκλοφορίας για το The Park

Έρχεται το psychological horror της Funcom
14 Οκτωβρίου 2015 11:42
Ημερομηνία κυκλοφορίας για το The Park

Όπως ανακοίνωσε η δημιουργός των The Secret World και The Longest Journey, Funcom, ο επόμενος τίτλος θα κυκλοφορήσει στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές στις 27 Οκτωβρίου. Λόγος γίνεται για το The Park το οποίο χαρακτηρίζεται ως μια μοναχική psychological horror εμπειρία.

Το παιχνίδι, όπως αφήνει να εννοηθεί και το όνομα του, λαμβάνει χώρα σε ένα εγκαταλελειμμένο πάρκο ψυχαγωγίας και ακολουθεί την ιστορία μια μητέρας, με όνομα Lorraine, που ψάχνει τον γιο της. Ωστόσο, στο πάρκο βρίσκονται και σκοτεινές δυνάμεις που θα κάνουν το έργο της Lorraine ακόμη πιο δύσκολο. Ο δημιουργός του παιχνιδιού αναφέρει πως έχει επηρεαστεί από τα δημιουργήματα του Stephen King.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε τις δηλώσεις του creative director, Joel Bylos.

"Το The Park έχει να κάνει με την ψυχολογική πτυχή του τρόμου και το αργό χτίσιμο της έντασης και ανησυχίας, μέσω της αφήγησης και της εξερεύνησης. Η ιστορία λέγεται σε μία έως δύο ώρες παιχνιδιού. Έχουμε προσπαθήσει να πούμε μια ιστορία που είναι τόσο τρομακτική όσο και βαθιά συναισθηματική ταυτόχρονα, προσφέροντας στους παίκτες μια διαφορετική εμπειρία για το Halloween."

 Το παιχνίδι είναι ήδη διαθέσιμο για προπαραγγελία και παρακάτω μπορείτε να βρείτε ένα από τα πιο πρόσφατα trailers του.

 

Tags: