EA: Ετοιμάζεται η επιστροφή μια λατρεμένης σειράς από τα παλιά;

Αυτό πιστεύουν οι fans
31 Ιανουαρίου 2024 20:31
EA: Ετοιμάζεται η επιστροφή μια λατρεμένης σειράς από τα παλιά;

Όπως φαίνεται, η EA μάλλον ετοιμάζει την επιστροφή μιας λατρεμένης σειράς της που είχε αγαπηθεί από τους gamers στη γενιά των PS2, Xbox και GameCube, αλλά και στη γενιά των Xbox 360 και PS3. Ο λόγος γίνεται για το Burnout, το racing franchise της Criterion Games.

Συγκεκριμένα, λάδι στη φωτιά της φημολογίας ήρθε να ρίξει η Stellar Entertainment, ένα στούντιο που προηγουμένως είχε εργαστεί στα Need for Speed: Unbound, Need for Speed Remastered και Burnout Paradise Remastered για την EA. Η ομάδα έκανε ένα post στο X που μπορεί να ερμηνευτεί με πολλούς τρόπους και οι fans πιστεύουν πως είναι teaser για την επικείμενη επιστροφή των Burnout.

Η σχετική ανάρτηση στο social media γράφει χαρακτηριστικά:

Αυτό είναι ο τρόπος μας να σας δώσουμε μια (κάπως περίεργη) insider πληροφορία για αυτό πάνω στο οποίο δουλεύουμε, χωρίς να σας πούμε σε τι ακριβώς δουλεύουμε…

Φυσικά, το teaser είναι η είκονα που συνοδεύσει το post, η οποία γράφει: “POV: You’re about to be rear-ended.”

Πρόκειται για μια αναφορά στο rear-ending και στα take-downs που είναι γνώριμα στοιχεία της σειράς Burnout, οπού οι παίκτες μπορούν να καταστρέφουν τα οχήματα των αντιπάλων τους.

Για την ιστορία, το τελευταίο βασικό Burnout παιχνίδι κυκλοφόρησε το μακρινό πλέον 2008. Ο λόγος γίνεται για το Burnout Paradise, το οποίο έλαβε εξαιρετικές κριτικές και αγαπήθηκε και από τους fans, κερδίζοντας μέχρι και πολλά βραβεία από μέσα της βιομηχανίας. Παρά την αποδοχή του όμως, ακολούθησε μόνο ένα μικρότερο project το 2011, το Burnout Crash!, καθώς και το Burnout Paradise Remastered το 2018.

Μένει να δούμε αν η EA έχει στα σκαριά κάποιο ακόμη remaster ή remake, ίσως για το λατρεμένο Burnout 3: Takedown ή αν ετοιμάζει ενδεχομένως κάποιο ολοκαίνουργιο βασικό κεφάλαιο.