Γκάφα της Rocksteady με το Suicide Squad: Kill The Justice League

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η Rocksteady για το θέμα
30 Ιανουαρίου 2024 02:13
Γκάφα της Rocksteady με το Suicide Squad: Kill The Justice League

Αναστάτωση προκλήθηκε σε όσους είχαν προπαραγγείλει το Suicide Squad: Kill the Justice League και έλαβαν μερικά 24ωρα πριν πρόσβαση στο παιχνίδι, καθώς μια γκάφα της Rocksteady οδήγησε στο κλείσιμο των online servers του παιχνιδιού. 

Συγκεκριμένα από σήμερα όσοι πήγαιναν να παίξουν το Suicide Squad παιχνίδι και να κάνουν login με τον λογαριασμό τους σε αυτό, τους εμφάνιζε ότι το παιχνίδι είχε τερματιστεί, σαν να είχαν ολοκληρώσει το Story Mode του! Επίσης, οι παίκτες δεν μπόρεσαν να αποκτήσουν τα trophies αι τα achievements με αυτό το game-breaking bug του τίτλου. Περίπου μία ώρα μετά η Rocksteady αναγνώρισε το πρόβλημα και έκλεισε τους servers του παιχνιδιού, κόβοντας απότομα την Early Access πρόσβαση στους παίκτες

"Γνωρίζουμε ότι ορισμένοι παίκτες αντιμετωπίζουν επί του παρόντος ένα πρόβλημα, κατά το οποίο όταν συνδέονται στο παιχνίδι για πρώτη φορά, έχουν ολοκληρώσει πλήρως το story. Για την επίλυση αυτού του προβλήματος, θα πραγματοποιήσουμε συντήρηση στους διακομιστές του παιχνιδιού. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου το παιχνίδι δεν θα είναι διαθέσιμο. Αναμένουμε ότι αυτό θα διαρκέσει αρκετές ώρες και θα ενημερώσουμε μόλις έχουμε περισσότερες πληροφορίες. Ζητούμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία." έγραψε η Rocksteady. 

Πριν από μερικές ώρες και μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του Suicide Squad Kill the Justice League, η Rocksteady ανέφερε ότι εντόπισε το πρόβλημα και πως εργάζεται σε ένα patch για τη λύση του. Βέβαια, δεν έδωσε κάποιο χρονοδιάγραμμα στο πότε θα επαναλειτουργήσουν οι servers ώστε οι παίκτες να...παίξουν κανονικά από την αρχή το Story mode του, ενω ήδη έχει χαθεί ένα 24ωρο από το Early Access. 

 

Το Suicide Squad: Kill the Justice League πρόκειται να κυκλοφορήσει για τα PlayStation 5, Xbox Series X|S και PC στις 2 Φεβρουαρίου.