State of Play: Επίσημο το πρώτο τεράστιο σόου του PlayStation για το 2024

Πότε θα προβληθεί και τι θα δείξει το PlayStation για τα μελλοντικά παιχνίδια του
29 Ιανουαρίου 2024 20:13
State of Play: Επίσημο το πρώτο τεράστιο σόου του PlayStation για το 2024

Οι φήμες που σας μεταφέραμε σήμερα επιβεβαιώθηκαν καθώς η Sony ανακοίνωσε επίσημα τελικά το επόμενο State of Play του PlayStation, το οποίο αναμένεται να είναι ένα μεγάλο σε διάρκεια, αποκαλύψεις και πράγματα για να δούμε. 

Το πρώτο State of Play του PlayStation για το 2024 θα γίνει, λοιπόν, την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου στις 12 τα μεσάνυχτα (12:00) ώρα Ελλάδος και θα διαρκεί 40 ολόκληρα λεπτά στα οποία θα παρελάσουν πολλά παιχνίδια. 

Δύο εξ αυτών τα οποία επιβεβαίωσε η ανακοίνωση της Sony είναι τα Stellar Blade και Rise of the Ronin, τα οποία θα κυκλοφορήσουν φέτος στο PS5 και θα παρουσιαστούν σε εκτενή βαθμό. Παράλληλα θα δοθούν νέες ματιές σε τίτλους που θα έρθουν τόσο στο PlayStation 5 όσο και στο PS VR2 εντός του 2024 αλλά και μετέπειτα. Στο σχετικό ανακοινωθέν του PS Blog αναφέρεται επίσης ότι θα υπάρξουν εμφανίσεις από "μερικά από τα πιο ταλαντούχα μυαλά" στη gaming βιομηχανία.

Η διαρροή για το εν λόγω State of Play ανέφερε κι άλλα παιχνίδια που θα παρουσιαστούν στο σόου και συγκεκριμένα τα εξής: 

Το Rise of the Ronin της Team Ninja

Το Death Stranding 2 του Hideo Kojima

To Final Fantasy 7 Rebirth της Square Enix

Ένα remake ή remaster του Sonic Generations από τη SEGA

Το Silent Hill 2 Remake της Konami

Ένα νέο Metro παιχνίδι (μάλλον VR)

Το Judas του δημιουργού των BioShock

Remaster του Until Dawn για PS5 και PC

Mένει να δούμε την ερχόμενη Τετάρτη αν τελικά ισχύει το παραπάνω leak. Παρακάτω θα βρείτε τον σχετικό player του YouTube για να παρακολουθήσετε το State of Play της Τετάρτης 31/01.