ΦΗΜΗ: Έρχεται τεράστιο PlayStation σόου και μάθαμε τι θα δείξει

Death Stranding 2, νέο Metro, κ.α.
29 Ιανουαρίου 2024 15:21
ΦΗΜΗ: Έρχεται τεράστιο PlayStation σόου και μάθαμε τι θα δείξει

Όπως σας έχουμε μεταφέρει, οι φήμες πως το PlayStation ετοιμάζει ένα νέο σόου μέσα στις επόμενες ημέρες πραγματικά οργιάζουν. Συγκεκριμένα, είχε διαρρεύσει από εξαιρετικά αξιόπιστη πηγή πως στο σόου θα δούμε τόσο το Death Stranding 2 όσο και ένα remaster για το Until Dawn που θα φέρει τον τίτλο και στο PC.

Τώρα, ο αρκετά αξιόπιστος leaker Nick Baker του μέσου XboxEra, ο οποίος και πέρυσι την ίδια εποχή είχε διαρρεύσει πολλές από τις ανακοινώσεις του πρώτου State of Play της χρονιάς, ήρθε να κάνει και φέτος το ίδιο. Συγκεκριμένα, ο Nick αποκάλυψε πως το σόου αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 31 Ιανουαρίου και μάλιστα μέσα από μια ανάρτηση που δεν αφήνει και πολλά περιθώρια για άλλες ερμηνείες, αναφέρθηκε και στις ανακοινώσεις που μπορούμε να περιμένουμε.

Τι θα δούμε στο νέο State of Play του PlayStation:

Σύμφωνα πάντα με το leak του Nick, στο σόου θα δούμε τα εξής παιχνίδια.

Το Rise of the Ronin της Team Ninja

Το Death Stranding 2 του Hideo Kojima

To Final Fantasy 7 Rebirth της Square Enix

Ένα remake ή remaster του Sonic Generations από τη SEGA

Το Silent Hill 2 Remake της Konami

Ένα νέο Metro παιχνίδι (μάλλον VR)

Το Judas του δημιουργού των BioShock

Remaster του Until Dawn για PS5 και PC

Φυσικά, η Sony δεν έχει προβεί ακόμη σε καμία επίσημη ανακοίνωση, οπότε δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι τι πραγματικά ισχύει. Πάντως λένε ότι όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά και τελευταία έχουμε…πνιγεί στον καπνό. Κατά πάσα πιθανότητα η επίσημη επιβεβαίωση του επόμενου State of Play της Sony βρίσκεται προ των πυλών.