GTA 6: O ‘Joker από τη Φλόριντα’ τα γυρνάει – Σταμάτησε να απειλεί την Rockstar Games

Και πλέον ζητά κάτι εντελώς διαφορετικό
26 Ιανουαρίου 2024 23:56
GTA 6: O ‘Joker από τη Φλόριντα’ τα γυρνάει – Σταμάτησε να απειλεί την Rockstar Games

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, λίγο μετά τη δημοσίευση του πρώτου trailer του GTA 6 που τράβηξε πάνω του όλα τα βλέμματα, ο πραγματικός “Joker” της Φλόριντα είχε αντιδράσει πολύ έντονα, ζητώντας αποζημίωση εκατομμυρίων.

Σε περίπτωση που θέλετε ένα φρεσκάρισμα, μια από τις πιο πολυσυζητημένες πτυχές του πρώτου trailer του GTA 6 ήταν οι πραγματικές ειδήσεις, τα πραγματικά γεγονότα και οι πραγματικοί άνθρωποι που σατιρίζει. Μεταξύ άλλων, σε ένα πλάνο βλέπουμε έναν χαρακτήρα που έχει συλλάβει η αστυνομία της Vice City, ο οποίος μοιάζει παρά πολύ με τον πραγματικό “Joker” της Φλόριντα. Πρόκειται για έναν άντρα που είχε γίνει viral το 2017, όταν τον συνέλαβε η αστυνομία του Μαϊάμι και όλοι έμειναν άναυδοι με τα τατουάζ που είχε στο πρόσωπό του, μεταξύ των οποίων και το χαμόγελο του Joker. Ο Lawrence "Florida Joker" Sullivan είχε σχολιάσει πολλαπλές φορές το trailer στο TikTok, λέγοντας πως ο χαρακτήρας ήταν εμπνευσμένος από αυτόν και απειλώντας την Rockstar πως θα κινηθεί νομικά, αν δεν του δώσει ένα με δύο εκατομμύριο δολάρια!

Τελικά, ο Sullivan φαίνεται πως βρήκε αρκετά εμπόδια στο εγχείρημά του, αφού τα νομικά περιθώρια να διεκδικήσει κάτι ήταν πράγματι πολύ στενά. Τώρα, λοιπόν, ο πραγματικός “Joker” της Φλόριντα άλλαξε εντελώς στρατηγική και θέλει να συνεργαστεί επίσημα με τη Rockstar! Ειδικότερα, μέσα από ένα καινούργιο βίντεο στο TikTok δήλωσε:

"Στείλτε μου, αφήστε με να δώσω τη φωνή μου στον χαρακτήρα. Δώστε μου περισσότερη ιστορία στο παιχνίδι και δώστε μου μερικά εκατομμύρια. Ας γράψουμε ιστορία!

[...]

Είδατε όλοι τι έκανα για το παιχνίδι. Με είπαν στις ειδήσεις, με έγραφαν στα blogs, όλοι με καλύπτουν!"

Ο Sullivan στη συνέχεια προκάλεσε τη Rockstar να βρει κάποιον στην πολιτεία της Φλόριντα που θα μπορούσε αντ' αυτού να θεωρηθεί ο "Florida Joker" και όπως φαίνεται δεν έχει πρόθεση να αφήσει το όλο θέμα να περάσει.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το νεότερο βίντεό του.

@lawrence.sullivan0 #gta6 #gta6trailer #gta6joker #floridajoker #miamijoker #floridajoker #miami #florida #joker #fyp ♬ original sound - Lawrence Sullivan