Avowed: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το gameplay του παιχνιδιού (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Osibidian μιλάει για το πόνημά της
23 Ιανουαρίου 2024 13:50
Avowed: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το gameplay του παιχνιδιού (ΒΙΝΤΕΟ)

Το επίσημο YouTube κανάλι του Xbox δημοσίευσε ένα ολοκαίνουργιο gameplay βίντεο από το Avowed της Obsidian, στο οποίο οι δημιουργοί θέλουν να σας δώσουν μία ακόμη μικρή γεύση. Το παιχνίδι, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει σε κονσόλες και PC, θα σας δίνει τη δυνατότητα να προσεγγίσετε μια μάχη όπως εσείς επιθυμείτε. Το βίντεο με την ονομασία “Avowed Extended Gameplay Breakdown with Obsidian” διαρκεί περίπου 25 λεπτά.

Πιο συγκεκριμένα, στο βίντεο που θα βρείτε εντός του άρθρου, θα δείτε μεταξύ άλλων την Carrie Patel, game director του τίτλου, αλλά και τον Gabe Paramo, που ειδικεύεται στο gameplay, να μιλούν για τα game mechanics, αλλά και τη φιλοσοφία της ομάδας για το νέο αυτό project.

Η Patel δήλωσε ότι το Avowed είναι ένα κλασσικό παιχνίδι της Obsidian, θέλοντας έτσι να πει στους fans να μη φοβούνται να το δοκιμάσουν. “Στο επίκεντρο βάζουμε τον παίκτη και το πώς αυτός θα προσεγγίσει το παιχνίδι μας” είπε μεταξύ άλλων.

Το μότο του στούντιο είναι “o κόσμος σου, ο τρόπος σου” και έτσι ο τρόπος με τον οποίο προσεγγίζουμε πραγματικά τις επιλογές, τη συνέπεια, και οτιδήποτε άλλο, δίνει απλώς στους παίκτες την ευκαιρία να καθορίσουν ποιοι είναι σε αυτόν τον κόσμο, πώς θέλουν να συμπεριφέρονται σε αυτόν και ποιες προκλήσεις θέλουν να αναλάβουν.

Το Avowed της Obsidian δείχνει υποσχόμενο στα νέα gameplay πλάνα του!

Η Obsidian αποκάλυψε πρόσφατα ότι θα έχετε τη δυνατότητα να φτιάξετε τα δικά σας loadouts (2 στον αριθμό), στα οποία θα «αποθηκεύετε» διαφορετικό εξοπλισμό που θα μπορείτε να αλλάζετε «on the fly» μέσα στη μάχη.

Στο Avowed θα εξερευνήστε τα Living Lands, ένα μυστηριώδες νησί γεμάτο περιπέτεια και κινδύνους. Ως απεσταλμένος του Aedyr, σας στέλνουν να μάθετε σχετικά με φήμες για την εξάπλωση μιας πανούκλας, με ένα μυστικό που απειλεί να καταστρέψει τα πάντα. Μπορείτε όμως να σώσετε το νησί και την ψυχή σας από τις δυνάμεις που απειλούν να τα διαλύσουν όλα;

Το Avowed θα κυκλοφορήσει στα Xbox Series X, Xbox Series S και PC το φθινόπωρο του 2024. Αξίζει να αναφερθεί ότι το παιχνίδι θα γίνει διαθέσιμο από την πρώτη ημέρα και στο Xbox Game Pass. Παρακολουθήστε το νέο extended gameplay βίντεο μέσα από τον player που ακολουθεί.