ΦΗΜΗ: Το Avowed θα έχει μεγαλύτερο κόσμο από το Skyrim

Νέες πληροφορίες για το παιχνίδι της Obsidian
27 Ιουλίου 2020 19:10
ΦΗΜΗ: Το Avowed θα έχει μεγαλύτερο κόσμο από το Skyrim

Το Avowed είναι το επόμενο μεγάλο first-person RPG της Obsidian Entertainment που αποκαλύφθηκε μέσα από ένα CG βίντεο, στο Xbox Game Showcase, δίνοντάς μας μια μικρή γεύση από την επόμενη δουλειά του στούντιο. Ωστόσο, αυτή η ανακοίνωση δεν συνοδευόταν από πολλές πληροφορίες. Τώρα, μια φήμη έρχεται στα φώτα της δημοσιότητας που, μεταξύ άλλων, αναφέρει ότι ο τίτλος θα έχει μεγαλύτερο χάρτη από αυτόν του Skyrim της Bethesda.

Όπως έγινε γνωστό από το διάσημο forum, Resetera, το Avowed είναι όντως open-world παιχνίδι, το οποίο είναι «αρκετές φορές μεγαλύτερο» από το Skyrim, ενώ θα υπάρχουν δύο τεράστιες πόλεις για να επισκεφτείτε και πολλές περιοχές για να εξερευνήσετε. Όπως αναφέρουν οι πηγές του χρήστη sponger, θα διαθέτει real-time weather σύστημα, όπου η ομίχλη όπως αναφέρει χαρακτηριστικά θα παίζει τεράστιο ρόλο, ενώ σε αντίθεση με το παιχνίδι της Bethesda, o κόσμος του Avowed θα είναι πιο διαδραστικός.

Η Obsidian θέλει να προσομοιώσει “physics simulation” για τα ξόρκια ώστε να είναι πιο αληθοφανή, ενώ παράλληλα με αυτό θα έχει μια αναβαθμισμένη ΑΙ για να δημιουργήσει έναν πολύ ζωντανό κόσμο. Επίσης, παρόλο που θα υπάρχουν companions θα λειτουργούν διαφορετικά από το The Outer Worlds που κυκλοφόρησε πριν μερικούς μήνες.

Tο Avowed θα έχει έντονες μάχες με διάφορα bosses που θα αποτελούν πολύ σημαντικές στιγμές μέσα στο παιχνίδι, ενώ θα υπάρχει και μεγάλη λεπτομέρεια και ελευθερία στον character creator, όσον αφορά τη δημιουργία του χαρακτήρα σας. Τέλος, όπως αναφέρει ο Sponger, το παιχνίδι βρίσκεται σε πλήρη ανάπτυξη με εκατό -περίπου- άτομα να δουλεύουν σε αυτό, με την Obsidian να έχει ως στόχο την κυκλοφορία του για τα τέλη του 2022 έως τις αρχές του 2023.

Ωστόσο, καλύτερα να λάβετε όλα τα παραπάνω με κάθε επιφύλαξη και να περιμένετε κάποια επίσημη ανακοίνωση από την ίδια την Bethesda. Μέχρι τότε, μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.