Τεράστια προσφορά στο Steam για το εκπληκτικό παιχνίδι Hellblade: Senua's Sacrifice

Κοστίζει λιγότερα από 3 ευρώ!
23 Ιανουαρίου 2024 09:23
Τεράστια προσφορά στο Steam για το εκπληκτικό παιχνίδι Hellblade: Senua's Sacrifice

Η Ninja Theory έδωσε πρόσφατα μέσα από το Developer_Direct του Xbox μία νέα ματιά στο Senua's Saga: Hellblade II, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει μόνο σε ψηφιακή μορφή αυτόν τον Μάιο. Ωστόσο, αν δεν έχετε παίξει ακόμη το πρώτο μέρος του franchise, να σας πούμε ότι τρέχει μια πολύ ελκυστική προσφορά στο Steam που σίγουρα αξίζει την προσοχή σας.

Αναλυτικότερα, εδώ και λίγες μέρες, το Hellblade: Senua's Sacrifice, το οποίο είναι το 1ο μέρος από το franchise της εταιρίας, έχει δει μια μεγάλη έκπτωση στο Steam. Η αρχική τιμή του παιχνιδιού κυμαίνεται στα 29.99 ευρώ, αλλά αυτή τη στιγμή μπορείτε να το κάνετε δικό σας με μόλις 2.99 ευρώ! Ναι, καλά διαβάσατε. Μπορείτε και εσείς να ζήσετε την εκπληκτική και ιδιαίτερη περιπέτεια της Senua με λιγότερα από 3 ευρώ.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, το πρώτο Hellblade κυκλοφόρησε τον Αύγουστο του 2017 και βρίσκεται διαθέσιμο σε PlayStation και Xbox κονσόλες, καθώς και στο Nintendo Switch, αν και σε αυτές τις πλατφόρμες δεν υπάρχει η έκπτωση. Ο τίτλος έχει αυτή τη στιγμή στο Steam “Very Positive” κριτικές με περισσότερα από 52.000 reviews από τους χρήστες.  

Η περιγραφή του παιχνιδιού αναφέρει τα εξής:

Από τους δημιουργούς των Heavenly Sword, Enslaved: Odyssey to the West, και DmC: Devil May Cry, έρχεται ένα βάναυσο ταξίδι μιας πολεμίστριας. Το παιχνίδι διαδραματίζεται στην εποχή των Βίκινγκ, με μία Celtic πολεμίστρια που ξεκινά να αναζητεί την ψυχή του νεκρού συντρόφου της.

Αγοράστε το Hellblade: Senua's Sacrifice από το Steam πατώντας εδώ.

Η προσφορά θα ολοκληρωθεί σε δύο μέρες από σήμερα, δηλαδή στις 25 Ιανουαρίου.

Όσον αφορά το sequel που θα κυκλοφορήσει στις 21 Μαίου:

Στο Hellblade 2 η Senua ακολουθεί το μονοπάτι των Βίκινγκς, οι οποίοι έχουν σκλαβώσει τους ανθρώπους της στην Ισλανδία. Δε φοβάται πλέον τα οράματά της και προσαρμόζεται στο νέο της ρόλο ως ένας φάρος ελπίδας για τους συμπατριώτες της. Επίσης, οι developers έκαναν ιδιαίτερη αναφορά στο ανανεωμένο σύστημα μάχης του παιχνιδιού το οποίο θα είνια διαφορετικό και αδυσώπητο.

Μόνο ψηφιακό το Hellblade II - Θα έχει διάρκεια περίπου 7 ώρες

Οι developers αποκάλυψαν πως και για το sequel συνεργάτηκαν πάλι με τον εξειδικευμένο καθηγητή Paul Fletcher, για να αποτυπωθεί η ψύχωση της Senua με τον πιο αυθεντικό τρόπο. Σε αυτό το χαρακτηριστικό βοηθάει και ενδυναμώνει την εμπειρία η binaural audio τεχνολογία της Ninja Theory, η οποία πλέον θα χρησιμοποιείται και στη μουσική και τα ηχητικά εφέ, ενώ στο soundtrack συμμετέχει η σκανδιναβική folk metal μπάντα "Heilung". Για αυτόν τον σκοπό, κατασκευάστηκε στα γραφεία της Ninja Theory ένα νέο motion capture studio τελευταίας τεχνολογίας για να καταγραφεί με τον απόλυτο ρεαλισμό η ερμηνεία της Jeurgens.

Το Senua’s Saga: Hellblade II θα πωλείται μόνο ψηφιακά στα Xbox Series X|S και PC από τις 21 Μαίου.