Όσοι αγοράσουν την Premium έκδοση του Skull and Bones θα παίξουν το παιχνίδι νωρίτερα (ΒΙΝΤΕΟ)

Τρεις μέρες πριν από όλους τους άλλους παίκτες
17 Ιανουαρίου 2024 23:39
Όσοι αγοράσουν την Premium έκδοση του Skull and Bones θα παίξουν το παιχνίδι νωρίτερα (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ubisoft αποκάλυψε όλα τα καλούδια και το έξτρα περιεχόμενο που θα έχει η Premium edition του επερχόμενου παιχνιδιού, Skull and Bones. Ο τίτλος αναμένεται να κυκλοφορήσει -μετά από πολλές καθυστερήσεις- στις 16 Φεβρουαρίου, αλλά όσοι αποκτήσουν την πιο ακριβή έκδοση θα μπορούν να παίξουν τρεις μέρες νωρίτερα, δηλαδή από τις 13 του μήνα.

Ωστόσο, αυτό δε θα είναι το μόνο που θα προσφέρει η Premium έκδοση, καθώς αν την αγοράσετε θα έχει outfit και cosmetics για το πλοίο σας, δύο έξτρα αποστολές, ψηφιακό artbook και soundtrack, aαλλά και το Smuggler Pass token που θα ξεκλειδώνει το premium battle pass και έξτρα περιεχόμενο.

Αναλυτικότερα, η Premium έκδοση θα προσφέρει τα εξής:

- The Ballad of Bloody Bones Collection including a captain outfit and cosmetic ship items.

- Two extra missions including The Ashen Corsair and Bloody Bones’ Legacy.

- Digital art book and selected game soundtrack*, including sea shanties.

- Smuggler Pass token to unlock the premium battle pass and additional content.

Η Premium Edition του Skull and Bones, στο PlayStation 5, κοστίζει 109.99 ευρώ.

Να σας υπενθυμίσουμε κάπου εδώ, ότι στο Skull & Bones θα έχετε το δικό σας πλήρωμα και το προσωπικό σας πλοίο, με το οποίο θα μπορείτε να επισκέπτεστε νησιά ή να πηγαίνετε στα outposts. Μέσα από τα outposts θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε συναλλαγές, να δίνετε τα “quests” (contracts), να γνωρίζετε άλλους παίκτες, καθώς και πολλά άλλα.

To Skull & Bones αναμένεται να γίνει διαθέσιμο για τα PS5, Xbox Series X|S και PC στις 16 Φεβρουαρίου του 2024. Παρακολουθήστε το trailer παρακάτω.