Είναι 2024 και το Fallout 4 δεν έδειχνε ποτέ ομορφότερο – Δείτε την μεταμόρφωση (ΒΙΝΤΕΟ)

Ανεπίσημο remaster από την κοινότητα με Ray Tracing και άλλες βελτιώσεις
12 Ιανουαρίου 2024 16:49
Είναι 2024 και το Fallout 4 δεν έδειχνε ποτέ ομορφότερο – Δείτε την μεταμόρφωση (ΒΙΝΤΕΟ)

Τον Οκτώβριο του περασμένου έτους η Bethesda είχε ανακοινώσει πως ετοιμάζει μια next-gen έκδοση για το Fallout 4, με πολλές τεχνικές βελτιώσεις για τους κατόχους PS5 και Xbox Series X|S κονσολών. Τελικά, η έκδοση αυτή έλαβε καθυστέρηση για φέτος, χωρίς να γνωρίζουμε ακόμη πότε θα καταφθάσει. Οι PC gamers όμως δε χρειάζεται να περιμένουν, αφού χάρη στην κοινότητα μπορούν να παίξουν ήδη κάτι που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ανεπίσημο remaster.

Συγκεκριμένα, η modding κοινότητα του Fallout 4 εξακολουθεί να είναι απίστευτα δραστήρια, έχοντας επιμεληθεί αμέτρητες τεχνικές αναβαθμίσεις για τον τίτλο. Έτσι, ο YouTuber Digital Dreams, που ειδικεύεται σε βίντεο αυτού του στυλ, αποφάσισε να παρουσιάσει την πρόοδο, εγκαθιστώντας στο παιχνίδι πάνω από 300 mods βελτίωσης. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνεται ένα Complete Ray Tracing shader preset του ‘Nice Guy’, το οποίο μεταμορφώνει δίχως υπερβολή τα γραφικά, προσθέτοντας global illumination, βελτιωμένο ambient occlusion και τρομερά ρεαλιστικές αντανακλάσεις.

Σε περίπτωση που θέλετε να μεταμορφώσετε και εσείς το παιχνίδι με τον ίδιο τρόπο και να το δοκιμάσετε στο PC σας, η κοινότητα έχει ετοιμάζει το λεγόμενο ‘2023 Ultimate Graphics Modding List’, το οποίο μπορείτε θα βρείτε στο Nexus Mods πατώντας εδώ.

Είναι από τις περιπτώσεις που τα πολλά λόγια είναι περιττά οπότε σας αφήνουμε να απολαύσετε το βίντεο.

Tags: