Προλάβετε με €1 ένα λατρεμένο indie παιχνίδι στο Steam

Προσφορά για μερικά εικοσιτετράωρα ακόμη
10 Ιανουαρίου 2024 21:53
Προλάβετε με €1 ένα λατρεμένο indie παιχνίδι στο Steam

Μια φανταστική προσφορά είναι διαθέσιμη για μερικά εικοσιτετράωρα ακόμη στο Steam. Συγκεκριμένα, μέχρι τις 15 Ιανουαρίου μπορείτε να προλάβετε με τεράστια έκπτωση της τάξεως του 90% ένα indie παιχνίδι που έχει αγαπηθεί όσο λίγα από την κοινότητα, έχοντας ‘Very Positive’ βαθμολογία με σχεδόν 60 χιλιάδες αξιολογήσεις.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, το Firewatch είναι διαθέσιμο έναντι €1,95. Πρόκειται για μια αφηγηματική εμπειρία που είχε ξεχωρίσει για τους διαλόγους και τους χαρακτήρες της. Το παιχνίδι πρωτοκυκλοφόρησε το Φεβρουάριο του 2016 από την ομάδα ανάπτυξης Campo Santo, η οποία στη συνέχεια εξαγοράστηκε από την Valve, με πολλά μέλη της να εργάζονται στο Half-Life Alyx.

Σε περίπτωση που δεν είχατε δώσει ποτέ την ευκαιρία στο Firewatch, αυτή η προσφορά ίσως είναι η ιδανική ευκαιρία.

Για την ιστορία, στο review του για το Unboxholics.com, ο Σάκης Καρπάς είχε επισημάνει:

Το Firewatch είναι μάθημα ζωής. Είναι τόσο απλό, τόσο λυτό και τόσο σύντομο, όσο ακριβώς χρειάζεται για να σε ταρακουνήσει. Και σε ταρακουνάει όχι μόνο ως gamer, αλλά και ως άνθρωπο. Είναι το παιχνίδι που θα πάει και θα ξύσει μερικές πληγές που προσπαθείς να επουλώσεις εδώ και χρόνια, θα ξεβράσει συναισθήματα και «λάθη» σου που προσπαθείς καιρό να πνίξεις. Είναι τόσο απλό, αλλά τόσο άβολο. Μπορεί να υπερβάλλω. Μπορεί να ταυτίζομαι λιγάκι παραπάνω από το μέσο gamer μαζί του, αλλά το Firewatch με έφερε σε πολύ δύσκολη θέση. Όσοι θέλετε να δοκιμάσετε την τύχη σας, όσοι θέλετε να παίξετε κάτι πολύ σπάνιο, όσοι θέλετε να κολυμπήσετε σε έναν πολύ σύντομο ωκεανό συναισθημάτων, μην το χάσετε.

Για περισσότερα μπορείτε να βρείτε ολόκληρη την κριτική του πατώντας εδώ.

Tags: