Νέα δήλωση της CD Projekt για το sequel του Cyberpunk 2077 - Ξεκινά επίσημα η ανάπτυξή του

Από τον narrative director του τίτλου
10 Ιανουαρίου 2024 08:59
Νέα δήλωση της CD Projekt για το sequel του Cyberpunk 2077 - Ξεκινά επίσημα η ανάπτυξή του

Αν κρίνουμε από τα λόγια στελέχους της CD Projekt Red τότε ξεκίνησε ήδη επίσημα η ανάπτυξη του "Project Orion" όπως είναι η κωδική ονομασία του sequel του Cyberpunk 2077

Τα νέα αυτά έρχονται μέσω του λογαριασμού του Igor Sarzyński, narrative director του Syberpunk 2077 και του sequel του, στο X (πρώην Twitter), εκεί όπου έκανε ιδιαίτερη αναφορά σε αυτό που ετοιμάζουν στην πολωνική εταιρία. Ο συγκεκριμένος μάλιστα εγκαταστάθηκε στα γραφεία της CD Projekt στην Βοστώνη και αναφέρει χαρακτηριστικά: "Πρώτη μέρα στο γραφείο μας στη Βοστώνη! Νιώθω τόσο όμορφα που συναντάω παλιούς φίλους και ξεκινάμε επίσημα το ταξίδι μας στο Orion. Δε θα μπορούσα να είμαι πιο ενθουσιασμένος και είμαι σίγουρος ότι το αποτέλεσμα θα είναι κάτι το ιδιαίτερο. Το 2077 ήταν απλά ένα ζέσταμα!"

Τα σχέδια της πολωνικής εταιρίας για το Project Orion τα μάθαμε πέρυσι και τώρα που εδώ και μερικούς μήνες ολοκληρώθηκε η ανάπτυξη του "Phantom Liberty", η ομάδα κάνει τη μετάβαση στην ανάπτυξη του sequel, το οποίο θα "αποτελεί δείγμα της πλήρους δύναμης και των δυνητικών δυνατοτήτων του σύμπαντος του Cyberpunk". 

Για την ιστορία, το Cyberpunk 2077: Phantom Liberty έγινε διαθέσιμο στις 26 Σεπτεμβρίου και μέχρι σήμερα ξεπερνά τις 5 εκατομμύρια πωλήσεις. Τον Δεκέμβριο κυκλοφόρησε το Cyberpunk 2077: Ultimate Edition, ένα πακέτο που περιλαμβάνει το 2.0 update, αλλά και το story expansion. Τις εντυπώσεις μας για το Phantom Liberty του Cyberpunk 2077 μπορείτε να τις διαβάσετε πατώντας εδώ.

Να αναφέρουμε ότι πλέον σχεδόν οι μισοί developers της εργάζονται στο The Witcher 4. Αυτές είναι πληροφορίες που πρακτικά τώρα επιβεβαιώνονται από τα επίσημα χείλη της CD Projekt, καθώς τις είχαμε ακούσει και τον περασμένο Αύγουστο.  To "Codename Polaris" είναι η κωδική ονομασία του The Witcher 4 ή απλώς του "επόμενου Witcher τίτλου", το οποίο γνωρίζουμε ότι θα "ξεκινήσει ένα νέο saga" για το franchise.

 Επίσης, γνωρίζουμε ότι το Witcher 4 αναπτύσσεται με την Unreal Engine 5 αντί για την Red Engine της CD Projekt και παράλληλα ετοιμάζεται το remake του πρώτου Witcher, επίσης με την Unreal Engine 5.