Portal Revolution: Παίξτε δωρεάν το prequel παιχνίδι που η κοινότητα δούλευε μισή δεκαετία!

Μόλις κυκλοφόρησε
08 Ιανουαρίου 2024 15:04
Portal Revolution: Παίξτε δωρεάν το prequel παιχνίδι που η κοινότητα δούλευε μισή δεκαετία!

Ένα πραγματικά τεράστιο και πολύ φιλόδοξο mod για το λατρεμένο Portal 2 της Valve μόλις κυκλοφόρησε. Γνωρίστε το Portal Revolution, ένα prequel πάνω στο οποίο εργάζεται η κοινότητα εδώ και πάνω από μισή δεκαετία, με την πρώτη παρουσίαση του project να λαμβάνει χώρα το μακρινό πλέον 2018.

Το Portal: Revolution είναι διαθέσιμο εντελώς δωρεάν και το μόνο που απαιτεί είναι να έχετε στην κατοχή σας το Portal 2, το οποίο μπορείτε να βρείτε με περίπου €1 στο κατάστημα της Valve. Το project αναπτύχθηκε από την Second Face Software και περιλαμβάνει 40 νέα puzzle επίπεδα, νέα αφήγηση και περίπου 8 ώρες gameplay.

Ο τίτλος κάνει χρήση της μηχανής γραφικών του Portal 2: Community Edition, με πολλές τροποποιήσεις. Για παράδειγμα, έχει προστεθεί ένα νέο ειδός portals, τα πράσινα, τα οποία ταξιδεύουν τους παίκτες στον χρόνο. Παράλληλα, έχει προστεθεί ένα νέο element, ένα νέο είδος κύβου και ένα νέο gel.

Τα γεγονότα του Portal: Revolution λαμβάνουν χώρα μεταξύ του πρώτου Portal και του Portal 2, με την ιστορία να αφορά ένα νέο σετ χαρακτήρων. Ειδικότερα, παίζετε ως ένα νέο πειραματόζωο, το οποίο ξυπνά μια σφαίρα προσωπικότητας που ονομάζεται Stirling. Στόχος του είναι μαζί να βρείτε μια ισχυρή συσκευή που μπορεί να αποκαταστήσει την Aperture στα πρώην μεγαλεία της.

Αξίζει να σημειωθεί πως το mod κάνει ήδη θραύση στο Steam, έχοντας πάνω από 2 χιλιάδες Very Positive κριτικές, καταγράφοντας μάλιστα και σχεδόν 10 χιλιάδες ταυτόχρονους παίκτες λίγο μετά την διάθεσή του.