Κατεβάστε το 2ο δωρεάν παιχνίδι του 2024 από το Epic Games Store

Διαθέσιμο για 24 ώρες
02 Ιανουαρίου 2024 18:25
Κατεβάστε το 2ο δωρεάν παιχνίδι του 2024 από το Epic Games Store

Η Epic Games συνεχίζει να μοιράζει δώρα και για το 2024! Από τώρα και για 24 ώρες ακόμα, θα έχετε τη δυνατότητα να κατεβάσετε ένα ακόμα παιχνίδι. Αναλυτικότερα, πρόκειται για το 15ο παιχνίδι που δίνει σερί η πλατφόρμα ελέω των Χριστουγέννων και μπορείτε να το αποκτήσετε χωρίς κανένα κόστος. Αξίζει να αναφέρουμε, ότι καθώς θα το προσθέσετε στον λογαριασμό σας, θα το έχετε για πάντα δικό σας.

Το 2ο παιχνίδι για το 2024, λοιπόν, είναι το 20 Minutes Till Dawn που έχει δημιουργηθεί από την εταιρία flanne. Πρόκειται για ένα καθαρά single-player action παιχνίδι που βασίζεται στο Rogue-Lite genre, όπου καλείστε να έρθετε αντιμέτωποι με ορδές εχθρών που ξεπροβάλλουν από το σκοτάδι.

Η περιγραφή του αναφέρει τα εξής: Το 20 Minutes Till Dawn είναι ένα survival rogue-lite παιχνίδι όπου ατελείωτες ορδές πλασμάτων παραμονεύουν από το σκοτάδι. Δημιουργήστε διάφορες κατασκευές και εξαλείψτε τις ορδές των Lovecraftian εφιαλτών. Θα τα καταφέρετε να επιβιώσετε τη νύχτα;

Κατεβάστε το 20 Minutes Till Dawn πατώντας εδώ.

Να σημειωθεί, επίσης, ότι ο τίτλος κόστιζε κανονικά 4.49 ευρώ και θα βρίσκεται δωρεάν μέχρι αύριο, 3 Ιανουαρίου στις 18:00 ώρα Ελλάδος. Παρακάτω ακολουθεί και το σχετικό trailer.